Κεδίκογλου: Αν ο Τσίπρας κερδίσει τις εκλογές θα χρεοκοπήσουμε

Κεδίκογλου: Αν ο Τσίπρας κερδίσει τις εκλογές θα χρεοκοπήσουμε

Κόντρα κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις Γλέζου περί πιθανότητας αναγκαστικού εσωτερικού δανεισμού - «Θα προκαλέσει εκροή καταθέσεων (bank run) και  κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος», σχολιάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Κεδίκογλου: Αν ο Τσίπρας κερδίσει τις εκλογές θα χρεοκοπήσουμε
Έναν "πόλεμο" ανακοινώσεων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ πυροδότησαν οι δηλώσεις του Μ. Γλέζου στην Ελευθεροτυπία όπου πέραν των εκτιμήσεών του για την πιθανότητα μετεκλογικών συνεργασιών μίλησε και για το ενδεχόμενο ενός εσωτερικού αναγκαστικού δανεισμού.

Ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή ακριβώς αυτή τη συνέντευξη, δήλωσε: «Ο επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανώλης Γλέζος αποκαλύπτει σε σημερινή συνέντευξη του, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ  "θα κάνει εσωτερικό αναγκαστικό δανεισμό για εισοδήματα πάνω από ένα όριο". Δηλαδή, αναγκαστική δήμευση των καταθέσεων, όπως έγινε στην Κύπρο”».

«Ο Ελληνικός λαός οφείλει να γνωρίζει, ότι σε περίπτωση που ο κ. Τσίπρας κερδίσει τις εκλογές,  θα προκαλέσει εκροή καταθέσεων (bank run),  κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, και τελικά, χρεοκοπία», τονίζει.

Κλείσιμο
«Ο κ. Τσίπρας  συνειδητά επιδιώκει την καταστροφή για να επιβεβαιωθεί η μιζέρια του… Ο Ελληνικός λαός δεν θα του το επιτρέψει!», σημειώνει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης