Χρυσή Αυγή: Στοιχεία-σοκ στο σπίτι του «υπαρχηγού» Παππά

Χρυσή Αυγή: Στοιχεία-σοκ στο σπίτι του «υπαρχηγού» Παππά

Τα αρχικά «SS» σφραγίζουν κάθε σελίδα χειρόγραφου βιβλίου, που «μαρτυρά» τη στρατιωτική ιεραρχία των μελών του κόμματος - Ειδικό κεφάλαιο αναφέρεται στον «Εβραίο, το παράσιτο του πολιτισμού»

Χρυσή Αυγή: Στοιχεία-σοκ στο σπίτι του «υπαρχηγού» Παππά
Σημαντικά στοιχεία, που καταδεικνύουν ότι η Χρυσή Αυγή αποτελούσε οργάνωση, η οποία διέπετο από την «ενός ανδρός αρχή», εμπεριέχονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τη δράση βουλευτών και μελών του κόμματος, που περιλαμβάνει βαρύτατες εγκληματικές πράξεις.

Πρόκειται, συγκεκριμένα, για χειρόγραφο βιβλίο, που κατασχέθηκε στο σπίτι του προφυλακισμένου βουλευτή του κόμματος, Χρήστου Παππά, στην Ανατολή Ιωαννίνων.

Μεταξύ άλλων, το συγκεκριμένο στοιχείο «μαρτυρά» τη στρατιωτική ιεραρχία των μελών του κόμματος, ενώ σε κάθε σελίδα του υπάρχουν τα αρχικά SS. Ακόμη, στο βιβλίο περιλαμβάνεται οργανόγραμμα-«πυραμίδα», όπως και ειδικό κεφάλαιο, που αναφέρεται στον «Εβραίο, το παράσιτο του πολιτισμού».

Κλείσιμο


Την ίδια ώρα, και ενώ η ανάκριση για την υπόθεση της ΧΑ οδεύει προς το τέλος, ενώπιον της εισαγγελέως που ερευνά την υπόθεση του παράνομου οπτικοακουστικού υλικού του Ηλία Κασιδιάρη αναμένεται να καταθέσουν αύριο, ως μάρτυρες, τρεις υπάλληλοι της Βουλής.



Σύμφωνα με πληροφορίες, τα συγκεκριμένα πρόσωπα κατονόμασε στην κατάθεσή του ο τέως, πλέον, γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος.



Όπως φέρεται να ανέφερε στην εισαγγελέα ο κ. Μπαλτάκος, οι εν λόγω υπάλληλοι τον είχαν επισκεφθεί στο γραφείο του στη Βουλή, την ώρα που ο Ηλίας Κασιδιάρης υπέκλεπτε τη συνομιλία τους.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης