Δείτε τις φωτογραφίες που «καίνε» τη Χρυσή Αυγή

Δείτε τις φωτογραφίες που «καίνε» τη Χρυσή Αυγή

Εικόνες που αποδεικνύουν ότι η ΧΑ δρα ως παραστρατιωτική οργάνωση με τάγματα εφόδου - Ο Κασιδιάρης ποζάρει με όπλα, ένα παιδάκι χαιρετά ναζιστικά, η σύζυγος και η κόρη Μιχαλολιάκου εκπαιδεύονται στο καράτε - «Ευαγγέλιο» ο Γκέμπελς - Χάρτης με «σταμπαρισμένα» σημεία των Εξαρχείων ανάμεσα στα ευρήματα

Δείτε τις φωτογραφίες που «καίνε» τη Χρυσή Αυγή
Ασφυκτικά κλείνει πλέον ο νομικός κλοιός γύρω από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής μετά την αίτηση των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση να άρει η Βουλή την ασυλία τους προκειμένου να ασκήσει διώξεις για συγκρότηση - διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και παράνομη οπλοκατοχή.



Κλείσιμο


Η ογκώδης δικογραφία που έχει φθάσει στο Κοινοβούλιο «καίει» το σύνολο σχεδόν των βουλευτών του ακροδεξιού μορφώματος και καταρρίπτει τις αγωνιώδεις προσπάθειές τους να εμφανιστούν ως θύματα μεθοδεύσεων και πολιτικών διώξεων. Στα χέρια των μελών του Σώματος που θα αποφασίσουν εάν θα άρουν ή όχι τις ασυλίες των μελών της Χ.Α. βρίσκονται δέκα CD με όλο το υλικό που εντόπισαν οι ελεγκτικές αρχές στους υπολογιστές των κ.κ. Μιχαλολιακου και Κασιδιάρη.



Φωτογραφίες, βίντεο και κείμενα που παρουσιάζει σήμερα το «Πρώτο Θέμα» ενισχύουν τον εξτρεμιστικό χαρακτήρα του ακροδεξιού μορφώματος, τις φιλοναζιστικές τάσεις των μελών του και τη χρήση βίας και όπλων στις δράσεις του. Το πλούσιο υλικό, αποκαλύπτει ότι η Χρυσή Αυγή δεν αποτελεί μόνο ένα πολιτικό κόμμα, αλλά κατά βάση μια παραστρατιωτική οργάνωση δομημένη με τάγματα ασφαλείας. Δείχνει με ακρίβεια την στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση που λαμβάνουν τα μέλη της σε απόμερες τοποθεσίες πριν συγκροτήσουν ομάδες κρούσης σε διάφορες περιοχές της Αττικής.



Νέοι, με ξυρισμένα κεφάλια, ντυμένοι στα χακί ακολουθούν τις οδηγίες του κ. Ηλία Κασιδιάρη. «Παίρνουν» κάμψεις, παλεύουν, μαθαίνουν σκοποβολή, να χαιρετούν ναζιστικά και πέφτουν ημίγυμνοι στα παγωμένα νερά ποταμού. Στη συνέχεια, πάλι υπό την καθοδήγηση του κ. Κασιδιάρη εμφανίζονται στην πλατεία της Νίκαιας, με τζίν, μαύρα μπουφάν, κράνη, ασπίδες και λοστάρια… έτοιμοι για πραγματικό πόλεμο.



«Ναι, είμαι ναζί... θα ταλαντεύονται από τον κρεμασμένο τους λαιμό»

Ενα από τα δεκάδες κατασχεθέντα βίντεο που έχουν τραβηχτεί στα γραφεία της Χ.Α. καταγράφει την ανατριχιαστική ορκωμοσία νέων μελών. Υπο το αυστηρό βλέμμα των παλαιότερων, ο «νέος» χαιρετά ναζιστικά τον κ. Μιχαλολιάκο και εκφωνεί τον όρκο της Χρυσής Αυγής: «Είμαι Χρυσή Αυγή γιατί είμαι Έλληνας επαναστάτης. Να σκοτώσουμε τον Εβραίο που κρύβουμε όλοι μέσα μας. Την πρώτη μέρα της κρίσης, μακριά από τις παπαδίστικες θεωρίες για άφεση αμαρτιών, δεν θα ρωτήσουμε αν μέχρι τότε ταλαντεύονται από αριστερά ή δεξιά γιατί απλούστατα θα ταλαντεύονται από τον κρεμασμένο τους λαιμό. Ο χρυσαυγίτης είναι επαναστάτης. Ναι είμαι ναζί αν κάποιοι το θέλουν και μαζί θα αλλάξουμε τον κόσμο, όλοι είναι προδότες και τους αξίζει πέλεκυς βαρύς»!






Η «αθέατη ομάδα» με «νοοτροπία 5ης φάλαγγας»
Εκτός όμως του οπτικοακουστικού υλικού, στους υπολογιστές της ηγεσίας της Χ.Α. εντοπίστηκε και πλήθος εμπρηστικών εγγράφων. Ενδεικτικά, στο αρχείο του κ. Μιχαλολιάκου βρέθηκε επιστολή με ημερομηνία 1.2.2013 του κ. Μιχάλη Καρακώστα, κουμπάρου του κ. Ηλία Παναγιώταρου, υψηλόβαθμο στέλεχος και επιστημονικός συνεργάτης της ΧΑ. Ο συντάκτης προτείνει στον «αρχηγό του»  την δημιουργία ενός «think tank» μιας «αθέατης ομάδας» που θα λειτουργήσει με «νοοτροπία 5ης  φάλαγγας». Αυτό όμως που δημιουργεί προβληματισμό είναι μια αναφορά του που δείχνει ότι την Χ.Α. υποστήριζαν ιδεολογικά πρόσωπα με «πολιτική εμπειρία». Ο κ. Καρακώστας δεν τα κατονομάζει προτείνει όμως να δημιουργήσουν «ένα think tank… μια «αθέατη» ομάδα αποκλειστικά κάτω από την δική σου εξουσία, που θα δημιουργεί και υλοποιεί μόνον θετικό προπαγανδιστικό έργο, που θα επιτελείται με την νοοτροπία μίας «Πέμπτης Φάλαγγας» και θα προβοκάρει τις πράξεις του συστήματος, με στόχο την μεγιστοποίηση της αντίδρασης και αγανάκτησης του εκλογικού πληθυσμού της Πατρίδος μας» από την οποία «αγανάκτηση και το υπάρχον πολιτικό κλίμα» όπως λέει «πρέπει να επωφεληθούμε άμεσα»!





Ο Γκέμπελς και οι χάρτες των Εξαρχείων
Επιπροσθέτως, ως «ευαγγέλιο» φαίνεται ότι είχαν τις 20 αρχές της προπαγάνδας του Γκέμπελς. «11.Είναι προτιμότερο να διενεργείται μαύρη παρά λευκή προπαγάνδα, όταν η δεύτερη είναι λιγότερο αξιόπιστη ή παράγει ανεπιθύμητα αποτελέσματα», «13Γ. μια προπαγανδιστική εκστρατεία πρέπει να ξεκινά στην πολιτικά βέλτιστη στιγμή», «18 η προπαγάνδα πρέπει να διευκολύνει την μετάθεση της επιθετικότητας εξειδικεύοντας τους στόχους του μίσους» είναι μερικά από τα «μπολνταρισμένα» σημεία του καταλόγου. Στο κατασχεμένο υλικό βρέθηκε και χάρτης των Εξαρχείων όπου τα στελέχη της Χ.Α. έχουν «μαρκάρει» δεκαοκτώ συγκεκριμένα σημεία.





Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται το στέκι Μεταναστών, τα γραφεία της ΚΟΕ, το φόρουμ Αλβανών Μεταναστών, ο Σύνδεσμος της ΑΕΚ, η Αναρχική Αρχειοθήκη και δεκάδες καφέ και καφενεία. Αίσθηση προκαλεί η ύπαρξη στο αρχείο του κ. Μιχαλολιάκου της δικογραφία κατά του Παναγιώτη Βλαστού για τα «πληρωμένα συμβόλαια θανάτου». Τέλος, αξίζει να σημειωθεί το πλήθος φωτογραφιών του Αδόλφου Χίτλερ και διαφόρων αφισών μεταξύ των οποίων αυτή που αναγράφει ότι πρέπει να σωθεί η «Λευκή φυλή» από τους «Εβραίους και τους Αφρικανούς» και εκείνη που υποστηρίζει ότι «η «Δικαιοσύνη» σας είναι ψεύτικη σαν την «Δημοκρατία» σας». Εικόνα αφιερωμένη προφανώς στον «αρχηγό» τους είναι και το φωτομοντάζ της αφίσας της γνωστής ταινίας «Taxi driver» όπου αντί του Ρόμπερντ Ντενίρο εμφανίζεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος ως «Fascist Driver»!




Η Βουλή στέλνει στην Δικαιοσύνη όλους τους βουλευτές της Χ.Α.
 Αναφορικά με τις κοινοβουλευτικές εξελίξεις που θα ενεργοποιήσουν τις δικαστικές διώξεις, η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί εντός των επόμενων 10 ημερών με την σχετική ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής. Εως τότε η αρμόδια Επιτροπή Δεοντολογίας οφείλει να γνωμοδοτήσει για το σύνολο των υποθέσεων που αφορούν την Χρυσή Αυγή (όλοι οι βουλευτές πλην του Ηλ. Παναγιώταρου). Ηδη, τα μέλη της επιτροπής  άναψαν το πράσινο φώς για την άρση της ασυλίας των Ελ. Ζαρούλια, Μιχ. Αρβανίτη και Νίκου Κούζηλου προκειμένου να τους ασκηθεί δίωξη για συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και του Ηλ. Κασιδιάρη για το αδίκημα της οπλοκατοχής. Την ερχόμενη Τρίτη, θα εξεταστούν στην Βουλή οι υποθέσεις των  Αρ. Ματθαιόπουλου, Αν. Γρέγου, Δημ. Κουκούτση, Χρ. Αλεξόπουλου, Κων. Μπαρμπαρούση και Πολ. Ζησιμόπουλου για τους οποίου οι ανακρίτριες ζητούν την άδεια προκειμένου να τους ασκήσουν δίωξη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Την ίδια ημέρα, τα μέλη της Επιτροπής θα μεταβούν στις φυλακές Κορυδαλλού ώστε να ακροαστούν και τους προφυλακισμένους Ν. Μιχαλολιάκο, Χρ. Παππά, Γ. Γερμενή, Π. Ηλιόπουλο, Στ. Μπούκουρα και Γ. Λαγό για τους οποίους εκκρεμούν διώξεις για οπλοκατοχή.















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης