Ποιος εμφανίστηκε με... αντιασφυξιογόνο μάσκα στο Ευρωκοινοβούλιο;

Ποιος εμφανίστηκε με... αντιασφυξιογόνο μάσκα στο Ευρωκοινοβούλιο;

Έβγαλε πλακάτ για την καταστροφή των χημικών στη Μεσόγειο

Ποιος εμφανίστηκε με... αντιασφυξιογόνο μάσκα στο Ευρωκοινοβούλιο;
Έκανε σε όλους σαφές την αντίθεσή του σχετικά με την καταστροφή των χημικών στη Μεσόγειο ο Γιώργος Χατζημαρκάκης.

Συγκεκριμένα, φορώντας μια χημική μάσκα πολέμου και κρατώντας πλακάτ που έγραφε «SOS Μεσόγειος», εμφανίστηκε ο κρητικής καταγωγής ευρωβουλευτής με το κόμμα των Γερμανών Φιλελευθέρων Γιώργος Χατζημαρκάκης, στην Ολομέλεια του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου.

Ο κ. Χατζημαρκάκης εμφανίστηκε με αυτή την αμφίεση για να μιλήσει για το θέμα της καταστροφής των χημικών όπλων της Συρίας στη Μεσόγειο.
Κλείσιμο

«Στην Ελλάδα οι τοπικές κοινωνίες βρίσκονται σε μεγάλη αναστάτωση. Αιτία είναι η καταστροφή των χημικών της Συρίας στη Μεσόγειο. Όλοι συμφωνούμε πως είναι σημαντική η ειρήνη στη Συρία κι ότι θα πρέπει να καταστραφούν τα χημικά όπλα. Όχι όμως στη Μεσόγειο! Δεν θέλουμε να υπάρχει έστω και ελάχιστος κίνδυνος μόλυνσης του περιβάλλοντος. Ζητήσαμε από τους πρωθυπουργούς της Ελλάδας και της Ιταλίας, επίσημα να λάβουν πρωτοβουλία, αλλά δεν έχουμε ακόμα καμία αντίδραση. Οι άνθρωποι και οι τοπικοί φορείς αγωνιούν στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες. Το μήνυμα που μας στέλνουν σήμερα οι κοινωνίες είναι απλό και πρέπει να το ακούσουμε: Προστατέψετε τη Μεσόγειο!» είπε ο Χατζημαρκάκης, φορώντας τη μάσκα κατά των χημικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης