Η Ραχήλ Μακρή πάει τον Τζαμτζή στην Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ενωση

Η Ραχήλ Μακρή πάει τον Τζαμτζή στην Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ενωση

Η κόντρα τους εξελίσσεται σε πολιτική βεντέτα - Η βουλευτής των Αν.Ελ. είχε απειλήσει τον γαλάζιο βουλευτή με κρεμάλες και εκείνος της είχε απαντήσει με μια έκφραση που παραπέμπει σε αντίδραση... λιμενεργάτη

Η Ραχήλ Μακρή πάει τον Τζαμτζή στην Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ενωση
Επιστολή προς τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης και την Επιτροπή για τα Δικαιώματα των γυναικών βουλευτών ετοιμάζει η κυρία Ραχήλ Μακρή στην οποία θα καταγγέλλει τον κ. Ιορδάνη Τζαμτζή – και άλλους βουλευτές, όπως λέει -  για ρατσιστική συμπεριφορά.

Μιλώντας στο περιοδικό «Unfollow» αποκαλύπτει  τις δύσκολες στιγμές που περνά στο κοινοβούλιο σημειώνοντας ότι «ο μεγαλύτερος ρατσισμός που έχω βιώσει είναι από βουλευτές».

Προσθέτει δε «πολλοί ίσως να θυμούνται την επίθεση που επίθεση που είχα δεχθεί με χυδαίο φρασεολόγιο και με επιθετική κίνηση, κίνηση που ήθελε να δείξει ότι θα ε χτυπήσει, από τον κ. Τζαμτζή» αναφερόμενη προφανώς στην επεισοδιακή συνεδρίαση για το μεσοπρόθεσμο τον περασμένο Ιούλιο. Τότε, σε μια στιγμή έντασης η κυρία Μακρή φέρεται να φώναξε εκτός μικροφώνου: «Είστε όλοι προδότες… θα σας κρεμάσουμε» και ο κ. Τζαμτζής να της απάντησε «θα μας κλάσ… τα αρχι…! Κάτσε κάτω μωρή! Μιλάς και εσύ που διορίστηκες από το ΠΑΣΟΚ».

Κλείσιμο
Προκειμένου λοιπόν  - όπως λέει η κυρία Μακρή – «να γίνουν ευρέως γνωστά στα υπόλοιπα κοινοβούλια του κόσμου αυτά τα οποία συμβαίνουν μέσα στην Ελληνική Βουλή… έχω ήδη ετοιμάσει επιστολή προς τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης».
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης