Οι «58» πάνε Θεσσαλονίκη με ομιλητή τον Τάσο Γιαννίτση

Οι «58» πάνε Θεσσαλονίκη με ομιλητή τον Τάσο Γιαννίτση

Μεγάλη συμμετοχή αναμένεται να έχει η ομιλία του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η κεντρική εκδήλωση των «58» στην Αθήνα, στις 9 Δεκεμβρίου, στο θέατρο Ακροπόλ

Οι «58» πάνε Θεσσαλονίκη με ομιλητή τον Τάσο Γιαννίτση
Με κεντρικό ομιλητή τον κ. Τ. Γιαννίτση θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση των «58» στη Θεσσαλονίκη. Η αρχική επιλογή να είναι μια κλειστή εκδήλωση για όσους έχουν υπογράψει το κείμενο για την ανασυγκρότηση της προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης, μάλλον θα μεταβληθεί εξαιτίας του ομιλητή, οι παρεμβάσεις του οποίου συγκεντρώνουν πάντα σημαντικό ακροατήριο.

Συμμετοχή μεγαλύτερη από την αναμενόμενη έχουν οι συγκεντρώσεις των «58» σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, όπως π.χ. στα Τρίκαλα την προηγούμενη Κυριακή με ομιλήτρια την κυρία Αθηνά Δρέττα. Σε όλες παρίστανται στελέχη του ΠαΣοΚ αλλά και της ΔΗΜΑΡ εκφράζοντας με τον τρόπο αυτόν την αγωνία τους για τον χώρο της Κεντροαριστεράς.          

Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζεται η κεντρική εκδήλωση των «58» στην Αθήνα, στο θέατρο Ακροπόλ, τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Ι. Βούλγαρης. Παρεμβάσεις θα κάνουν οι κ.κ. Π. Αυγερινός και Ι. Μπέζος και από τη γενιά των 30αρηδων οι Πασχ. Αγανίδης και Χαριτίνη Καρακωστάκη. Επίσης, θα μιλήσει και ένας εκπρόσωπος από τις έξι Κινήσεις της Κεντροαριστεράς, ο οποίος δεν έχει οριστεί ακόμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης