Θάνος Μωραΐτης: «Τι Κασιδιάρης, τι Καμμένος, τι Φαήλος Κρανιδιώτης»

Θάνος Μωραΐτης: «Τι Κασιδιάρης, τι Καμμένος, τι Φαήλος Κρανιδιώτης»

Σκληρή αντίδραση από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για τις δηλώσεις του προσωπικού συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά

Είναι νέος, είναι ωραίος και είπε "όχι" στην Ελένη Μενεγάκη!
Θάνος Μωραΐτης: «Τι Κασιδιάρης, τι Καμμένος, τι Φαήλος Κρανιδιώτης»
Τη σκληρή αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θάνου Μωραΐτη προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρωθυπουργικού συμβούλου, Φαήλου Κρανιδιώτη, ο οποίος χαρακτήρισε το Κίνημα «μήτρα της λαμογιάς» και έκανε λόγο για «30ετη λεηλασία της χώρας από το ΠΑΣΟΚ».

Το θέμα πλέον με τη γαλαζοπράσινη βεντέτα παίρνει διαστάσεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

Ο κ. Μωραΐτης καλεί τον πρωθυπουργό να διαγράψει ή έστω να αποδοκιμάσει πολιτικά τον κ. Κρανιδιώτη, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα σημαίνει ότι βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία από το Μέγαρο Μαξίμου.

Κλείσιμο
Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας μιλάει για ακροδεξιά ατμόσφαιρα και λέει  χαρακτηριστικά «τι Κασιδιάρης, τι Καμμένος, τι Κρανιδιώτης».

Υπενθυμίζει μία σειρά από «γαλάζια» σκάνδαλα τα τελευταία χρόνια και, επιτιθέμενος στη δεξιά, τονίζει ότι «αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η μήτρα του δοσιλογισμού, των ταγματασφαλιτών, των χουντικών, των βασιλικών, των ψεκασμένων εθνικιστών είναι μία και μόνο μία».

Η ανάρτηση-«φωτιά» του κ. Μωραΐτη έχει ως εξής:

«Μια ωραία ακροδεξιά ατμόσφαιρα... Τι Κασιδιάρης, τι Καμμένος, τι Κρανιδιώτης»

Αν ο Σαμαράς δεν διαγράψει ή καταδικάσει πολιτικά με ξεκάθαρο τρόπο σήμερα τον Κρανιδιώτη σημαίνει ότι όχι απλά αποδέχεται τα όσα είπε αλλά και ότι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία από το Μαξίμου.

Το βράδυ συνάντηση για συνεννόηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ,  το πρωί να αμολιούνται τα ακροδεξιά φασιστοειδή να λένε ότι το ΠΑΣΟΚ «είναι η μήτρα της λαμογιάς».

Καλό θα ήταν κάποιοι να κοιτάξουν στον καθρέφτη για να δουν την διαδρομή από τα σκάνδαλα της ΑΓΕΤ Ηρακλής, τον Μαυρίκη των υποκλοπών έως το σκάνδαλο των «μεσσήνιων» διορισμών στο μουσείο Ακρόπολης, της εθνοκαπηλείας στο θέμα των Σκοπίων, τα καρτέλ των κουμπάρων, τα δομημένα ομολόγα, το Βατοπέδι, το παραδικαστικό κύκλωμα, τις «ζαρτινιέρες, την πώληση της ΓΕΡΜΑΝΟΣ και άλλα που μάλλον από αύριο θα πρέπει να υπενθυμίζουμε...

Απλά, αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η μήτρα του δοσιλογισμού, των ταγματασφαλιτών, των χουντικών, των βασιλικών, των ψεκασμένων εθνικιστών είναι μία και μόνο μία».

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης