Μυστήριο η «εξαφάνιση» του υπαρχηγού της ΧΑ, Χρήστου Παππά

Μυστήριο η «εξαφάνιση» του υπαρχηγού της ΧΑ, Χρήστου Παππά

Κρύβεται για να αποφύγει τη σύλληψη - Τι α συμβεί αν δεν πέσει στα χέρια της ΕΛΑΣ όσο διαρκεί το αυτόφωρο

Ένοχη θα δηλώσει η Πάρις Χίλτον
Μυστήριο η «εξαφάνιση» του υπαρχηγού της ΧΑ, Χρήστου Παππά
Ασύλληπτος παραμένει μέχρι το πρωί της Κυριακής, δηλαδή σχεδόν 24 ώρες μετά την έναρξη της επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής για την σύλληψη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, ο υπαρχηγός του κόμματος Χρήστος Παππάς.

Για την ώρα κανείς δεν γνωρίζει αν υπάρχει κάποιου είδους σκοπιμότητα γύρω από το θέμα αυτό, αν, δηλαδή, απλά κρύβεται μέχρι να περάσει το πρώτο 48ωρο ή αν σχεδιάζει - ως το Νο2 της οργάνωσης - την επόμενη ημέρα για το κόμμα μετά τη σύλληψη της ηγετικής του ομάδας.

Ο κ. Παππάς θα πρέπει να συλληφθεί μέσα στις επόμενες 24 ώρες που λήγει το αυτόφωρο. Αλλιώς, όπως διευκρίνιζαν δικαστικές πηγές, θα πρέπει να ζητηθεί η άρση της ασυλίας του για να ακολουθήσει η έκδοση εντάλματος.

Κλείσιμο
Το μοναδικό σημείο ζωής που έχει δώσει δημόσια ο βουλευτής της ΧΑ ήταν σε ραδιοφωνική του συνέντευξη το πρωί του Σαββάτου.

«Εγώ κυκλοφορώ ελεύθερος. Δεν είδα κανέναν» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, παρεμβαίνοντας στον Real Fm.

Ο κ. Παππάς ισχυρίστηκε ότι «η συγκυβέρνηση τρέμει τις εκλογές, η χούντα του μνημονίου ένα ανθελληνικό και αντιλαϊκό καθεστώς διώκει την Χρυσή Αυγή, διώκει το φρόνημα του Ελληνικού λαού, η κυβέρνηση αυτή είναι για εμάς μια κατοχική κυβέρνηση προβαίνει σε πρωτοφανείς παράνομες διώξεις εναντίον βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου εναντίον του Γενικού Γραμματέα του Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου. Με αυτά που κάνει θα έρθει η στιγμή που θα λογοδοτήσει ενώπιο του λαού. Η κυβέρνηση αυτή για εμάς συνιστά μια εγκληματική οργάνωση που σε συνεργασία με την τρόικα, τους διεθνείς τοκογλύφους καταστρέφει την πατρίδα. Η πατρίδα, το ελεύθερο φρόνημα δεν φυλακίζονται δεν διώκονται. Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι η ελπίδα του Έθνους η αλήθεια και ο λαός θα νικήσουν».

«Ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να βυθίσει τη χώρα στο χάος και τον εμφύλιο πόλεμο. Αυτό δε θα γίνει», κατέληξε.





 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης