Κόντρα Καψή-ΣΥΡΙΖΑ για το «εμπάργκο» στη ΔΤ

Κόντρα Καψή-ΣΥΡΙΖΑ για το «εμπάργκο» στη ΔΤ

Για αντιδημοκρατική συμπεριφορά μιλά ο Παντελής Καψής - Η προκλητικότητα του κ. Καψή δεν έχει όρια, απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

«Πάνω στην ώρα» και του χρόνου!
Κόντρα Καψή-ΣΥΡΙΖΑ για το «εμπάργκο» στη ΔΤ
Νέο γύρο έντασης ανάμεσα στην κυβέρνηση και στο ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η απόφαση των κομμάτων της αντιπολίτευσης, πλην της Χρυσής Αυγής, να μην επιτρέπουν σε στελέχη και βουλευτές τους να παρευρίσκονται ως καλεσμένοι σε εκπομπές της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής, χαρακτήρισε την απόφαση των κομμάτων ως «παράδειγμα αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς και προσπάθειας φίμωσης ενός τηλεοπτικού σταθμού».

«Ελπίζω ότι θα υπάρξουν βουλευτές που θα διατηρήσουν την ανεξαρτησία της γνώμης τους και δεν θα υπακούσουν σε τέτοιες αντιδημοκρατικές οδηγίες.
Προκαλεί απορία το γεγονός ότι την ώρα που γίνεται προσπάθεια να επαναλειτουργήσει πλήρως η Δημόσια Τηλεόραση, με την απόλυτη υποστήριξη και νομιμοποίηση της EBU (Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση), κόμματα της αντιπολίτευσης την υπονομεύουν. Τι άραγε επιδιώκουν;» καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Καψή.
Κλείσιμο

Στην απάντηση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η προκλητικότητα του κ. Καψή δεν έχει όρια» καθώς κατηγορεί τον υφυπουργό ότι «προΐσταται πολιτικά της πιο αντιδημοκρατικής και αντισυνταγματικής επιχείρησης που γνώρισε μεταπολιτευτικά η χώρα μας ενάντια στη δημόσια τηλεόραση και την ενημέρωση και εντέλει ενάντια στην ίδια την δημοκρατία».

«Η "βρώμικη" δουλειά που έχει αναλάβει ο ίδιος με εκβιασμούς και απειλές ενάντια στους εργαζομένους της ΕΡΤ για να στήσει ένα υβρίδιο "δημόσιας τηλεόρασης" στα μέτρα της κυβέρνησης Σαμαρά, θα τύχει της πλήρους απομόνωσης από την ίδια την κοινωνία» συνεχίζει η ανακοίνωση που καταλήγει: «Το θέμα της δημόσιας τηλεόρασης παραμένει ανοιχτό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης