Κεδίκογλου: «Σε παραμύθια και κάλπικες υποσχέσεις» καταφεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ

Κεδίκογλου: «Σε παραμύθια και κάλπικες υποσχέσεις» καταφεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον ΣΥΡΙΖΑ και στις αναφορές του περί «ανατροπής της μνημονιακής πολιτικής» και των εκφραστών της


Κεδίκογλου: «Σε παραμύθια και κάλπικες υποσχέσεις» καταφεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ
Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, στον ΣΥΡΙΖΑ και στις αναφορές του περί «ανατροπής της μνημονιακής πολιτικής» και των εκφραστών της.

«Όταν το μόνο σου σχέδιο είναι να τους προσλάβεις όλους στο Δημόσιο, να ακυρώσεις κάθε μεταρρύθμιση και να διώξεις κάθε επενδυτή, τότε είναι φυσικό να καταφεύγεις σε παραμύθια και κάλπικες υποσχέσεις», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Κεδίκογλου.

Νωρίτερα σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου ανέφερε ότι για να πιάσει τα νούμερα της τρόικας, η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να στείλει στην ανεργία χιλιάδες εργαζομένους με διαδικασίες φαστ τρακ, υπογραμμίζοντας πως μοναδική πυξίδα της κυβέρνησης «είναι οι απαιτήσεις των δανειστών, κλείνοντας τα μάτια μπροστά στις δραματικές επιπτώσεις της μνημονιακής πολιτικής στην οικονομία και την κοινωνία».

«Όσο γίνονται πιο φανερά τα αδιέξοδα του προγράμματος, τόσο μεγαλώνει η μνημονιακή προσήλωση μιας κυβέρνησης της οποίας οι εκβιασμοί εναλλάσσονται με τα ψέματα προς τον ελληνικό λαό» ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «το πραγματικό δίλημμα είναι μνημόνιο ή δημοκρατία».

«Όσο συνεχίζεται ο ίδιος δρόμος της λιτότητας και του αυταρχισμού, δεν μπορεί να υπάρξει καμία προοπτική ανάπτυξης και ανασυγκρότησης, η δημοκρατία θα συρρικνώνεται, το κοινωνικό κράτος θα διαλύεται.
Κλείσιμο

Μόνο η ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής και των εκφραστών και η στήριξη ενός προγράμματος ανασυγκρότησης της οικονομίας και προστασίας των ασθενέστερων στρωμάτων, μπορεί να ανοίξει το δρόμο για μια κοινωνικά δίκαιη έξοδο από την κρίση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης