Νέοι «πυροβολισμοί» από Λαφαζάνη

Νέοι «πυροβολισμοί» από Λαφαζάνη

Η "Αριστερή Πλατφόρμα" έχει την πλειοψηφία των ενεργών μελών του ΣΥΡΙΖΑ - Έμμεση αμφισβήτηση των συμπερασμάτων του συνεδρίου

Στους 49 οι νεκροί από τις συγκρούσεις στη Τζαμάικα
Νέοι «πυροβολισμοί» από Λαφαζάνη
Έντονη δυσφορία προκάλεσαν στην Κουμουνδούρου οι νέοι κανονιοβολισμοί του κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος σε εκδήλωση της “Αριστερής Πλατφόρμας” την περασμένη Πέμπτη υποστήριξε ότι τις θέσεις της στηρίζει η ενεργή πλειοψηφία του κόμματος.

Η φράση του έμπειρου πολιτικού στελέχους ερμηνεύεται απο την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ως έμμεση αμφισβήτηση των συμπερασμάτων του πρόσφατου συνεδρίου στο οποίο οι θέσεις τις “αριστερής πλατφόρμας” απορρίφθηκαν.

Άλλοι πάλι αναφέρουν ότι ο κ. Λαφαζάνης επιχειρεί να “εδραιώσει” τον δικό του σχηματισμό ως την “επίσημη” εσωκομματική αντιπολίτευση και να “νομιμοποιήσει” τις θέσεις του οι οποίες διαφοροποιούνται αρκετά απο αυτές που υιοθέτησαν τα συλλογικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.
Πέραν αυτών, ο βουλευτής δεν παρέλειψε να υπενθυμίζει ότι η “Αριστερή πλατφόρμα” είναι αυτή που ελέγχει απόλυτα την συνδικαλιστική πτέρυγα του κόμματος.
Κλείσιμο

Η “Αριστερή πλατφόρμα” σε άλλη παραλία

Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι οι διαφοροποιήσεις δεν περιορίζονται μονο στις πολιτικές τοποθετήσεις. Συγκεκριμένα οι νέοι της ΔΕΑ του Αντώνη Νταβανέλου, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα αυτο-διαλύσει την συνιστώσα του, αποφάσισαν να κατασκηνώσουν χωριστά απο τους νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, η νεολαία της ΔΕΑ έκρινε ότι οι συνθήκες δεν έχουν ωριμάσει και πως δεν είναι σώφρον να συμμετέχουν στο καμπινγκ που διοργανώνει αυτές τις ημέρες η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ στο Δρέπανο Θεσπρωτίας.

Υπο αυτά τα δεδομένα αποφάσισαν να στήσουν τις δικές τους σκηνές στην Κεφαλλονιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης