«Δεν σας φοβάμαι» απάντησε ο Στουρνάρας στα... ουρλιαχτά Καμμένου

«Δεν σας φοβάμαι» απάντησε ο Στουρνάρας στα... ουρλιαχτά Καμμένου

Δείτε και... ακούστε το βίντεο - Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή, όταν ο υπουργός Οικονομικών αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την πληρωμή ενός ομολόγου, που κατείχε ιδιωτικό hedge fund

«Δεν σας φοβάμαι» απάντησε ο Στουρνάρας στα... ουρλιαχτά Καμμένου
Ένταση προκλήθηκε στη Βουλή ανάμεσα στον Γιάννη Στουρνάρα και τον Πάνο Καμμένο, όταν ο υπουργός Οικονομικών αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχετικά με το εάν, χθες, αποπληρώθηκε στο ακέραιο το ομόλογο που κατείχε ένα ιδιωτικό hedge fund.

«Δεν θα ρίξω νερό στο μύλο των κερδοσκόπων» απάντησε αρχικά ο Γ. Στουρνάρας. Ο Π. Καμμένος επέμεινε, σε πολύ έντονο ύφος, να ζητά απάντηση και ο Γ. Στουρνάρας φώναξε: «Δεν απαντώ. Μη φωνάζετε, δεν σας φοβάμαι».

«Σε ποιον δεν απαντάτε; Στη Βουλή των Ελλήνων; Δεν ξέρετε τι πληρώνετε;» είπε ο Π. Καμμένος και ο υπουργός επανέλαβε πολλές φορές: «Θα σας απαντήσω, όταν έχουμε τα στοιχεία».

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το ομόλογο για το οποίο ζητούσε επιτακτικά ενημέρωση ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τον υπουργό Οικονομικών έχει ήδη πληρωθεί από το ελληνικό δημόσιο.

Η πιο εντυπωσιακή «ατάκα» του υπουργού πάντως, ήταν αυτή προς τον κ. Βασίλη Καπερνάρο, ο οποίος νωρίτερα, από το βήμα της Ολομέλειας, εξομολογήθηκε ότι νιώθει αποστροφή για τον υπουργό.

Ο κ. Στουρνάρας απάντησε: «Ο κ. Καπερνάρος είπε ότι νιώθει φυσική και αστρική αποστροφή στην παρουσία μου. Δεν ξέρω αν θα το αντέξω. Ίσως χάσω τον ύπνο μου!».

Κλείσιμο
Αναφορικά δε με τις καταγγελίες περι offshore εταιρειών από τον ίδιο βουλευτή, ο υπουργός σημείωσε: «Θα έπρεπε να είστε πιο προσεκτικός καθώς ο σοφός λαός λέει "λαγός την φτέρη έσειε, κακό του κεφαλιού του"», αναφερόμενος προφανώς στα δημοσιεύματα, που θέλουν το σκάφος αναψυχής του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, να ανήκει σε εξωχώρια εταιρεία.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης