ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ρουπακιώτης: «Διοχετεύονται ψευδείς ειδήσεις εναντίον μου»

Ρουπακιώτης: «Διοχετεύονται ψευδείς ειδήσεις εναντίον μου»

Για επίθεση εναντίον του απο κέντρα που απεφυγε να κατονομάσει, έκανε λόγο ο πρώην υπουργός Αντώνης Ρουπακιώτης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη

Ρουπακιώτης: «Διοχετεύονται ψευδείς ειδήσεις εναντίον μου»
Αιχμές εναντίον κέντρων που διοχέτευαν εναντίον του ιδίου και άλλων υπουργών -προερχομένων από τη ΔΗΜ.ΑΡ- ψευδείς ειδήσεις, χωρίς ωστόσο να τα κατονομάσει, άφησε ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης μιλώντας σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Ρουπακιώτης η κυβέρνησης: «Πρώτον, δεν λειτούργησε ως τρικομματική κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός της χώρας δεν μπορεί να είναι υπό κηδεμόνευση. Ωστόσο, ούτε μικρομεγαλισμοί επιτρέπονταν ούτε αλαζονικές συμπεριφορές. Δεύτερον, δεν είναι επιτρεπτό να διοχετεύονται ψευδείς ειδήσεις από γνωστό κέντρο, εναντίον υπουργών, πέρα από εμένα, τον κ. Μανιτάκη ή οποιονδήποτε άλλον. Τρίτον, δεν ήταν νοητό να χρησιμοποιούνταν κάποια από τα ΜΜΕ μόνο και μόνο για να διοχετεύονται προς την κοινωνία ανακριβή πράγματα. Τόσο ανακριβή που έλεγες, αφορούν τον υπουργό Δικαιοσύνης ή άλλον υπουργό;».   

Ο κ. Ρουπακιώτης χαρακτήρισε  «επιεικώς άδικα και σε μια άλλη εκδοχή, απρεπή» τα όσα ακούστηκαν ότι ο ίδιος και ο κ. Μανιτάκης ήταν υπεύθυνοι για το ότι δεν προχώρησαν οι μεταρρυθμίσεις ή έστω οι απολύσεις και αναγκάστηκε η κυβέρνηση να κάνει αυτό που έγινε στην ΕΡΤ.

Παράλληλα εξέφρασε την πικρία του για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο διότι όπως είπε «παρά την ανθρωπιστική κρίση που πλήττει την χώρα μας υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που σκέφτονται όπως σκέφτονταν παλιά και γύριζαν στο παρελθόν. Και ενώ απαίτησα να προβληθεί και να προηγηθούμε στην ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου. Μετά όμως έκαναν πίσω».

Όχι σε νοσηρού τύπου αντιπολίτευση απο τη ΔΗΜ.ΑΡ
Σε ότι αφορά το μέλλον της ΔΗΜ.ΑΡ ο κύριος Ρουπακιώτης υπογράμμισε ότι το κόμμα πρέπει να «επιδείξει μέσα στη Βουλή πλέον μια θεσμική ευθύνη...Όπου διαπιστώνει ότι υπάρχουν θετικές προτάσεις για νομοθέτηση, πρέπει να τις ψηφίζει, αν είναι για καλό και της Δημοκρατίας, των θεσμών και του ελληνικού λαού. Να μην κάνει δηλαδή μια νοσηρή, δομικού χαρακτήρα αντιπολίτευση, αλλά μια προγραμματική αντιπολίτευση...».  


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης