Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στη θέση της μετά τρεις μέρες διακοπή. Η εκπομπή είχε αναβληθεί τελευταία στιγμή την περασμένη Δευτέρα, καθώς βασικοί της συνεργάτες δεν προσήλθαν στον Alpha γιατί έπρεπε να κάνουν ιατρικές εξετάσεις. Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στον τηλεοπτικό αέρα σήμερα το μεσημέρι. Μετά από ένα βίντεο με ωραίες εικόνες από διάφορα μέρη της Ελλάδας, η Ελένη Μενεγάκη είπε τα εξής:
«Ναι, είμαστε εδώ στη θέση μας, όλοι μαζί. Σας ανησυχήσαμε λίγο τη Δευτέρα – Τρίτη και έχετε δίκιο. Κι εμείς ανησυχήσαμε, δεν θα σας πούμε ψέματα. Όλοι τα ίδια πράγματα αισθανόμαστε. Όταν κάποιος κοντά μας, γύρω μας, είτε στην οικογένειά μας είτε στον επαγγελματικό μας περίγυρο αισθάνεται ότι είναι άρρωστος, όλοι πια… Εδώ φταρνίζεσαι και λες “Με κοιτούν όλοι περίεργα επειδή φταρνίστηκα”; Έπρεπε να γίνουν κάποιες εξετάσεις. Έγιναν. Συνεχίζουμε, λοιπόν, κανονικά και πάντα, όσο γίνεται, με χαμόγελο. Το χαμόγελο το δικαιούστε όλοι και το δικαιούμαστε όλοι. Όπως και να είναι η καθημερινότητά μας».
«Όσο είμαστε καλά, θα είμαστε εδώ μαζί και θα κοιτάμε το χαμόγελό μας να είναι μέσα από την καρδιά μας, αληθινό. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να περιμένουμε όλοι σιγά σιγά αυτό το πράγμα να αλλάξει. Δεν γίνεται αλλιώς, θα αλλάξει. Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτά που λένε οι ειδικοί και να προσέχουμε πάρα πολύ. Όλα τα άλλα τα αφήνουμε στους επιστήμονες», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.