Ο κακός χαμός έχει γίνει στο Instagram της Άννας Χατζή από καταιγισμό υβριστικών σχολίων που φτάνουν στα όρια του χυδαίου μια μόλις μέρα μετά την αποχώρησή της από το GNTM 2.
Μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μοντέλων και η Άννα δεν κατάφερε να μείνει στο σπίτι και αποχώρησε μέσα σε κλάματα και λυγμούς. Το μοντέλο πολλές φορές είχε εκφραστεί άσχημα για τις συμπαίκτριές της όταν ήταν μέσα στο παιχνίδι και οι follower της το κρατούσαν... μανιάτικο.
Η ίδια λίγο μετά την αποχώρησή της δημοσίευσε στα storiesτης τα υβριστικά σχόλια που δέχτηκε απαντώντας σχετικά: «Μεγάλωσα μέσα στην αγάπη. Δεν θα αντιδράσω ποτέ στις επιθέσεις. Μόνο πιο δυνατή μπορεί να με κάνουν. Αλλά θα φροντίσω ο κόσμος να μάθει ποιοι είστε όλοι εσείς που νομίζετε ότι τα λόγια σας θα μείνουν στο σκοτάδι των DM. To μόνο που χρειάζονται άνθρωποι σαν κι εσάς για να πάρουν δύναμη, είναι να ζήσουν στη σκιά και την ανωνυμία. Πάρτε λοιπόν λίγη από τη δημοσιότητά μου για να μάθουν όσοι σας σέβονται ποιοι πραγματικά είστε. Έπεσαν οι μάσκες».
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς