Νεκρός ο ηθοποιός του «Τζάκι Μπράουν», Ρόμπερτ Φόρστερ, στα 78 του χρόνια
«Εφυγε» εχθές μετά από μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου - Ο ρόλος του στο «Τζάκι Μπράουν» του είχε χαρίσει την πρώτη και μοναδική του υποψηφιότητα για Όσκαρ
Ο Ρόμπερτ Φόρστερ, ένας εξαιρετικά ταλαντούχος «καρατερίστας» που ήταν υποψήφιος για Όσκαρ για την ερμηνεία του στο «Τζάκι Μπράουν» του Ταραντίνο, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ.
Όπως αναφέρει το Variety, ο Φόρστερ, που είχε εμφανιστεί σε πάνω από 100 ταινίες στη ζωή του, απεβίωσε μετά από μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου εχθές, Παρασκευή, στο Λος Άντζελες.
Ο Κουέντιν Ταραντίνο είχε δημιουργήσει τον χαρακτήρα του Μαξ Τσέρι στο «Τζάκι Μπράουν» έχοντας τον Φόρστερ κατά νου και ο ρόλος αυτός του χάρισε την πρώτη (και μοναδική) του υποψηφιότητα για Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου.
Πιο πρόσφατα, ο Φόρστερ υποδύθηκε εκ νέου τον ρόλο του «Εντ» από το «Breaking Bad» στην πολυαναμενόμενη ταινία «El Camino», η οποία κυκλοφόρησε την Παρασκευή, και εμφανίστηκε στο «Amazing Stories» του Στίβεν Σπίλμπεργκ kai to «Werewolf.
Ο Ντέιβιντ Λιντς είχε συνεργαστεί με τον ηθοποιό με το χαρακτηριστικό, ταλαιπωρημένο πρόσωπο, στο «Μullholand Dr.» και στο reboot του «Twin Peaks», όπου ο Φόρστερ υποδύθηκε τον ρόλο του Σερίφη Φρανκ Τρούμαν.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.