Survivor: Την έκαναν... ταράτσα οι Μαχητές με χοτ ντογκ και ντόνατ!

Survivor: Την έκαναν... ταράτσα οι Μαχητές με χοτ ντογκ και ντόνατ!

Διπλή νίκη για τους «μπλε» που πήραν ενέργεια ενόψει της αυριανής κρίσιμης δοκιμασίας που θα κρίνει ποιος θα είναι ο επόμενος παίκτης που θα αποχωρήσει

Survivor: Την έκαναν... ταράτσα οι Μαχητές με χοτ ντογκ και ντόνατ!
Όχι μόνο επέστρεψαν στις νίκες οι Μαχητές, όχι μόνο το έκαναν σε καλή - όσον αφορά στο έπαθλο - ημέρα, αλλά το έκαναν και εις διπλούν!

Με δύο νίκες λοιπόν σε δύο αγωνίσματα, οι «μπλε» κατάφεραν να γεμίσουν τα στομάχια τους και να πάρουν δυνάμεις για τις επόμενες δοκιμασίες, αρχής γενομένης από το αυριανό αγώνισμα ασυλίας.

Στον στίβο μάχης οι Μαχητές μετά από πραγματικό ντέρμπι με τους Διάσημους επικράτησαν με 10-8 και κέρδισαν από δύο χοτ ντογκ. Πέρα από τη νίκη όμως, στο αγώνισμα υπήρξε μια δυσάρεστη στιγμή, καθώς η Κατερίνα Δαλάκα στον τελευταίο πόντο τραυματίστηκε στον αστράγαλο και έβαλε τα κλάματα αφού οι πόνοι που ένιωθε ήταν αφόρητοι. Παραλίγο μάλιστα να δημιουργηθεί και παρεξήγηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, γιατί την ώρα που πανηγύριζαν οι νικητές χωρίς να έχουν καταλάβει τον τραυματισμό της Κατερίνας, η Ελένη Χατζίδου τους φώναξε «Σκάστε βρε, χτύπησε η κοπέλα», με αποτέλεσμα οι Μαχητές να παγώσουν προσωρινά, αλλά γρήγορα δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις.

Κλείσιμο


Στη συνέχεια είχαμε αλλαγή σκυτάλης στην παρουσίαση, με τον Γιώργο Λιανό να αναλαμβάνει και να φέρνει... δώρα για την μία ομάδα που θα κέρδιζε την έξτρα δοκιμασία. Και σ' αυτή νικητές αναδείχθηκαν οι Μαχητές, με αποτέλεσμα να απολαύσουν από ένα λαχταριστό ντόνατ.
  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης