Survivor: «Τρένο» οι Διάσημοι, πήραν έπαθλο επικοινωνίας και παιχνίδι ερωτήσεων!

Survivor: «Τρένο» οι Διάσημοι, πήραν έπαθλο επικοινωνίας και παιχνίδι ερωτήσεων!

Επικοινώνησαν με δικά τους πρόσωπα πίσω στην Ελλάδα μέσω μηνυμάτων οι «κόκκινοι», ενώ εξασφάλισαν και ένα κιλό φακές ως προμήθειες

Survivor: «Τρένο» οι Διάσημοι, πήραν έπαθλο επικοινωνίας και παιχνίδι ερωτήσεων!
Το καλό κλίμα που υπάρχει στο στρατόπεδο των Διασήμων αποδίδει ολοένα και περισσότερο, δεδομένων των πολλών νικών που εξασφαλίζει η κόκκινη ομάδα.

Άλλη μία καλή ημέρα, λοιπόν, ήταν η σημερινή για τους Διάσημους και μάλιστα για ένα έπαθλο που πολλοί εκ των παικτών το έχουν χαρακτηρίσει ως το σημαντικότερο μετά από αυτό της Ασυλίας. Μιλάμε φυσικά για την Επικοινωνία, την οποία έχουν ανάγκη αρκετοί στον Άγιο Δομίνικο, καθώς τους έχουν λείψει οι δικοί τους άνθρωποι πίσω στην Ελλάδα. Εκτός από το έπαθλο, εξασφάλισαν και ένα κιλό φακές ως προμήθειες για την επόμενη εβδομάδα.

Η νίκη ήρθε για τους «κόκκινους» με σχετική ευκολία, αφού προηγήθηκαν με 7-4 και τελικά πήραν το παιχνίδι με σκορ 10-7. 

Κλείσιμο
Η... ρέντα που έχουν οι Διάσημοι συνεχίστηκε και στο καθιερωμένο πια παιχνίδι ερωτήσεων, όπου στοους ημιτελικούς αναμετρήθηκαν τέσσερις παίκτες τους! Τελικός νικητής όμως ήταν ο Γιάννης Τσίλης που κέρδισε εύκολα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο Τσίλης επέλεξε τους Νάσο Παπαργυρόπουλο, Γιάννη Δρυμωνάκο και Στέλιο Κρητικό προκειμένου να μοιραστεί μαζί τους το έπαθλο, το οποίο ήταν γαλακτοκομικά προϊόντα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης