O Γιώργος Λιάγκας κριτής στο «Dancing With The Stαrs»

O Γιώργος Λιάγκας κριτής στο «Dancing With The Stαrs»

Δείτε ποιοι έδωσαν τα χέρια με τον Ant1 και θα κάτσουν στην καρέκλα του κριτή 

O Γιώργος Λιάγκας κριτής στο «Dancing With The Stαrs»
Σε λιγότερο από μια εβδομάδα και συγκεκριμένα την ερχόμενη Παρασκευή θα απολαύσουμε την πρεμιέρα του Dancing with the Stars και ανυπομονούμε για αυτό. Ποιοι θα είναι όμως στην κριτική επιτροπή;

Γιώργος Λιάγκας, Αλέξης Κωστάλας, Ελεονώρα Μελέτη και Γκαλένα Βελίκοβα είναι οι 4 κριτές που υπέγραψαν τελικά με τον Αnt1 και θα τους απολαύσουμε στη θέση της κριτικής επιτροπής.

Η Γκαλένα Βελίκοβα και ο Αλέξης Κωστάλας έχουν συμμετάσχει σαν κριτές και στα προηγούμενα Dancing With The Stars ενώ ο Γιώργος Λιάγκας και η Ελεονώρα Μελέτη θα είναι νέες προσθήκες. Το όνομα του Γιώργου Λιάγκα στη θέση του κριτή αποτέλεσε έκπληξη, καθώς δεν έιχε ακουστεί κάτι σχετικό μέχρι σήμερα. 

Να σας θυμίσουμε πως η Ελεονώρα Μελέτη είχε συμμετάσχει σε προηγούμενο Dancing ως διαγωνιζόμενη και μάλιστα η ίδια είχε παραδεχτεί πως μετά το Dancing είχε συνεχίσει τα μαθήματα χορού για κάποιο καιρό.

Κλείσιμο
Η εκπομπή, που θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21:00 θα έχει παρουσιάστρια την Ευαγγελία Αραβανή. Συνολικά 16 λαμπερά αστέρια θα χορέψουν στον ΑΝΤ1 για καλό σκοπό, για τον φιλανθρωπικό Οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος).


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης