Μίνα Αρναούτη για την αρχειοθέτηση της δικογραφίας Παντελίδη: «Σπίτια σας τώρα!»

Μίνα Αρναούτη για την αρχειοθέτηση της δικογραφίας Παντελίδη: «Σπίτια σας τώρα!»

Διαβάστε τι έγραψε στο facebook - Λίγο μετά τη δημοσίευση της είδησης περί αρχειοθέτησης της υπόθεσης, η Μίνα Αρναούτη τοποθετήθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό

Μίνα Αρναούτη για την αρχειοθέτηση της δικογραφίας Παντελίδη: «Σπίτια σας τώρα!»
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έβαλε στο αρχείο την υπόθεση Παντελίδη
με το πόρισμα να αναφέρει πως ο ίδιος ο Παντελίδης ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου και όχι μία από τις δύο κοπέλες που επίσης ήταν μέσα στο όχημα κατά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα.

Η έρευνα αφορούσε σε μηνυτήριες αναφορές που είχε καταθέσει τόσο η οικογένεια Παντελίδη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας εξ αμέλειας και της ψευδορκίας, με τις οποίες επέρριπτε ευθύνες κατά των δύο συνεπιβάτιδων του νεαρού τραγουδιστή.

Κλείσιμο
Λίγο μετά τη δημοσίευση της είδησης περί αρχειοθέτησης της υπόθεσης, η Μίνα Αρναούτη τοποθετήθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.


«Στο αρχείο μπήκε πλέον και επίσημα η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη… Σπίτια σας τώρα..!» έγραψε χαρακτηριστικά.



Και στη συνέχεια σχολίασε απαντώντας σε χρήστη του διαδικτύου «Ολα καλά! Δικαίωση» αλλά και «Ο Παντελάκος θα χαίρεται ! Τον είδα κ στον ύπνο μου χθες».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης