Βίντεο: Ο Σάκης Ρουβάς κάνει κατάδυση και την καταγράφει

Βίντεο: Ο Σάκης Ρουβάς κάνει κατάδυση και την καταγράφει

Λάτρης των θαλάσσιων σπορ και του ψαροντούφεκου, ο Σάκης κατέγραψε τη στιγμή που βρίσκεται στο βυθό, αλλά και την ανάδυσή του στην επιφάνεια

Βίντεο: Ο Σάκης Ρουβάς κάνει κατάδυση και την καταγράφει
Τις καλοκαιρινές του διακοπές με την Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά τους απολαμβάνει αυτές τις μέρες ο Σάκης Ρουβάς, σχεδόν ένα μήνα μετά τον παραμυθένιο γάμο του και λίγο πριν την βάφτιση του μικρού Απόλλωνα.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ μοιράζεται μέσω των social media κάποιες από τις στιγμές των διακοπών του, στο Πόρτο Χέλι, με ένα βίντεο που δημοσίευσε την Τετάρτη να κλέβει τις εντυπώσεις.

Λάτρης των θαλάσσιων σπορ και του ψαροντούφεκου, ο Σάκης κατέγραψε τη στιγμή που βρίσκεται στο βυθό, αλλά και την ανάδυσή του στην επιφάνεια, με τις εικόνες να είναι πραγματικά εντυπωσιακές! Παράλληλα, πριν από λίγες ημέρες, μαζί με την κουμπάρα του, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, βρέθηκαν στην Κοιλάδα Ερμιονίδας στην Αργολίδα και βράβεσαν τους Συλλόγους που διοργανώνουν την Γιορτή Του Ψαρά στην περιοχή (τον Σύλλογο Αλιέων Κοιλάδας, τον Σύλλογο Φράγχθι και τον Αθλητικό Σύλλογο Κορωνίδα), τιμώντας με αυτό τον τρόπο τους ανθρώπους της θάλασσας.

Καλημέρα 😊💙🇬🇷 #VitaminSea #FreeDiving #Summer2017 #SummerInGreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Κλείσιμο



Πηγή: peoplegreece.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης