Με το τραγούδι που είχε συνθέσει για τη μεγάλη ερμηνεύτρια
Ο τραγουδοποιός Λάκης Παπαδόπουλος αποχαιρέτησε τη φίλη του Αρλέτα με μία λιτή ανάρτηση, στην προσωπική του σελίδα στο facebook.
Χωρίς λόγια, καθώς η θλίψη του είναι μεγάλη και απλά με ένα τραγούδι, ο Λάκης Παπαδόπουλος της αφιέρωσε τα δικά τους «Ήσυχα βράδια».Το τραγούδι που ερμήνευσε μοναδικά η Αρλέτα σε στίχους Μαριανίνας Κριεζή και μουσική δική του. Η πρώτη εκτέλεση του τραγουδιού ήταν στον δίσκο της Αρλέτας «Τσάι Γιασεμιού» του 1985.
Το Red Bull Mad Mike Tour έρχεται σε Κρήτη, Πήλιο και Θεσσαλονίκη και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη – Δράση στο φουλ από την πρώτη μέχρι την τελευταία στροφή
Η ετήσια εκδήλωση της L’Oréal Hellas αποτέλεσε μια πολυεπίπεδη εμπειρία που γιόρτασε με κάθε επισημότητα τα 56 χρόνια της αγαπημένης εταιρείας στην Ελλάδα.