Τόνυ Μαυρίδης: «Η Παπαρίζου ήταν εξαρτημένη απ' το ποτό. Απορώ πώς ήμουν 12 χρόνια μαζί της»

Τόνυ Μαυρίδης: «Η Παπαρίζου ήταν εξαρτημένη απ' το ποτό. Απορώ πώς ήμουν 12 χρόνια μαζί της»

Ο μουσικός παραγωγός και συνθέτης, φωτογραφήθηκε με τη σύζυγό του, Εύα Καραμπατζάκη, και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «You Weekly» όπου μίλησε για τη σχέση του με την ποπ τραγουδίστρια, Έλενα Παπαρίζου τους λόγους που χώρισαν, την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού που έκαναν τη ζωή του μαρτύριο για τρία ολόκληρα χρόνια.

Τόνυ Μαυρίδης: «Η Παπαρίζου ήταν εξαρτημένη απ' το ποτό. Απορώ πώς ήμουν 12 χρόνια μαζί της»
Έζησαν έναν μεγάλο έρωτα και συνεργάστηκαν για χρόνια. Την εποχή που είχαν σχέση ο Τόνυ Μαυρίδης και η Έλενα Παπαρίζου όλοι μιλούσαν για το λαμπερό και επιτυχημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz που ήταν θέμα χρόνου να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η ζωή όμως είχε άλλα σχέδια για εκείνους. Χώρισαν επεισοδιακά και μέχρι σήμερα βρίσκονται σε μία δικαστική διαμάχη για οικονομικές διαφορές.

Ο μουσικός παραγωγός και συνθέτης, φωτογραφήθηκε με τη σύζυγό του, Εύα Καραμπατζάκη, και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «You Weekly» όπου μίλησε για τη σχέση του με την ποπ τραγουδίστρια, Έλενα Παπαρίζου τους λόγους που χώρισαν, την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού που έκαναν τη ζωή του μαρτύριο για τρία ολόκληρα χρόνια.

Κλείσιμο


Αποκαλύπτει δε, ότι η Έλενα Παπαρίζου ήταν εξαρτημένη στο αλκοόλ για και για τον λόγο αυτό, χρειάστηκε να κάνει αποτοξίνωση. Μάλιστα, απορεί πώς έζησε 12 ολόκληρα χρόνια μαζί της.

Το 2008, όπως αποκάλυψε, ζούσε κλεισμένος σε ένα στούντιο, καθώς υπέφερε από κατάθλιψη και αγοραφοβία. «Για να καταπολεμήσω το άγχος μου, την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού που με έπιαναν κρατιόμουνα με χάπια, για ένα διάστημα έμεινα εκτός για να ηρεμήσω… Το 2008 ζούσα κλεισμένος σε ένα στούντιο, αυτή ήταν η ψυχοθεραπεία μου, με ψυχοφάρμακα και ηρεμιστικά, πήρα 36 κιλά από τα χάπια.»,
είπε ο Τόνυ Μαυρίδης στο περιοδικό.

Πώς έφτασε στην προσωπική κατάρρευση: «Είχα τρέλα τότε με τη γυμναστική, έκανα 4 φορές την ημέρα. Κάποια στιγμή έκανα το λάθος και πήρα αναβολικά που σε συνδυασμό με τον τρόπο ζωής μου, δουλειά τη νύχτα και κακή διατροφή –έτρωγα μόνο στεγνά ρύζια και κοτόπουλα– συν το στρες, δεν άντεξα… Πειράχτηκαν τα νεύρα μου και εκδηλώθηκαν η κατάθλιψη και οι κρίσεις πανικού. Ήμουνα από τις δύσκολες περιπτώσεις… Το 2008 ήρθε η απόλυτη κατάρρευση, πάθαινα κρίσεις σε καθημερινή βάση για 3 χρόνια, είχα αγοραφοβία, δεν μπορούσα να βγω έξω από το σπίτι, ήμουνα κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο… Από την κρεβατοκάμαρα στο σαλόνι έκανα να πάω 6 μήνες, από το σαλόνι στην εξώπορτα 2 χρόνια… Έμενα μέσα σε ένα στούντιο, πολλές φορές κοιμόμουνα εκεί, μου χτυπούσε την πόρτα η Παπαρίζου και μου έφερνε φαγητό, έτρωγα και άφηνα το πιάτο από έξω, όπως οι φυλακισμένοι», απάντησε.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σχέση του Τόνυ Μαυρίδη και της Έλενας Παπαρίζου είχε ξεκινήσει από το 2005, όταν τραγουδίστρια κέρδισε την πρώτη θέση στη Eurovision με το τραγούδι «My number one». Ο Τόνυ αγχώθηκε σε μεγάλο βαθμό ώστε η Έλενα Παπαρίζου να διατηρηθεί στην κορυφή, γεγονός που κόστισε στην υγεία του, όπως υποστηρίζει. «Εγώ όταν βάλω κάτι στο κεφάλι μου θέλω να το πετύχω. Μετά το 2005 που η Παπαρίζου κέρδισε τη Eurovision της είπα ότι δεν έπρεπε να επαναπαυτούμε επειδή φτάσαμε στην κορυφή, αλλά ότι έπρεπε να κρατηθούμε εκεί και να μείνουμε ψηλά… Δεν μπόρεσα να χειριστώ, όμως, τόσο μεγάλη επιτυχία, τη χειρίστηκα όσο μπορούσα… Είχα τρελαθεί, το τηλέφωνό μου χτυπούσε διαρκώς, μας ζητούσαν συνεργασίες και έπρεπε να τους κουμαντάρω όλους στην εντέλεια, αλλιώς δεν θα συγχωρούσα στον εαυτό μου το ελάχιστο λάθος… Εμένα στόχος μου ήταν να γίνει η Έλενα η καλύτερη τραγουδίστρια της Ελλάδας, να τις φάει όλες, με την καλή έννοια… Δεν κοιμόμουνα, δεν έτρωγα, έπινα καφέ, έπαιρνα αναβολικά… Από το 1999 μέχρι το 2008 που κρατούσα τα σχοινιά στη δουλειά μας με την Παπαρίζου και οδηγούσα το καράβι σαν καλός καπετάνιος, όλα ήταν μια χαρά. Όταν όμως αρρώστησα έμεινα σπίτι, ενώ στο μεταξύ, μέχρι να συνέλθω, είχαν μπει οι αυλικοί από γύρω και είχαν αλλάξει τα πάντα»,

Χωρίσαν κάτω από άσχημες συνθήκες με την Έλενα; «Δεν πλακωθήκαμε. Την εμπιστεύτηκα με κλειστά τα μάτια και την πάτησα… Δεν το είχα με τα χρήματα –λάθος μου– ναι μεν τα διεκδικούσα για εκείνη, αλλά δεν τα διαχειριζόμουνα εγώ… Ανέκαθεν με έφταναν έστω και 10 ευρώ για τα τσιγάρα μου… Και με την Εύα έτσι είμαι, έτσι μεγάλωσα. Στο σπίτι μας η μάνα μου έκανε κουμάντο στα οικονομικά. Με στενοχώρησε που χώρισα μαζί της τόσο άσχημα. Συναισθηματικά για μένα αλλά και για εκείνη πιστεύω ότι είχε τελειώσει η σχέση από το 2008, ζούσαμε μαζί για τη δουλειά, για την εικόνα της και για την τηλεόραση. Εκείνη τότε αποφάσισε να φύγει και να πάει στη Σουηδία για να κάνει αποτοξίνωση από το ποτό και μάλιστα αποχαιρέτησε τον κόσμο τότε από το μικρόφωνο στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν με τον Ρέμο λέγοντας ότι ήταν η τελευταία της μέρα στην Ελλάδα. Εγώ έμεινα εδώ και την περίμενα να έρθει για να ξεκαθαρίσουμε τα οικονομικά μας, είχαμε χωρίσει, αλλά περίμενα τις δικές της αποφάσεις για τα επαγγελματικά μας πλέον. Στο μεταξύ είχα γνωρίσει την Εύα και είχα προχωρήσει τη ζωή μου. Εκείνη λοιπόν γύρισε πίσω μετά από 6 μήνες και μου ζήτησε να τα μαζέψω και να φύγω από το σπίτι.», απάντησε.

Η Έλενα είναι ένας άνθρωπος που δεν αναγνωρίζει πια; «Ναι, απορώ, μάλιστα, πως της χάρισα 12 χρόνια από τη ζωή μου. Εκτός αν ήμουνα τόσο τυφλός! Πιθανόν οι άνθρωποι να αλλάζουν μεγαλώνοντας, όσο ήμασταν μαζί θεωρούσα ότι ήταν πολύ δίκαιη. Μπορεί να πειράχτηκε που δεν έκανε οικογένεια και δεν παντρεύτηκε βέβαια, παρόλο που όταν ήμασταν μαζί ήταν απόλυτα σύμφωνη ότι πρώτα χτίζουμε την καριέρα μας και μετά τη ζωή μας…», απάντησε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης