Μετά το ταξίδι τους στην Κούβα, ο Ντάνος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης επιστρέφουν στους ρυθμούς του «Survivor». Απόψε το βράδυ, τους τρεις καλύτερους παίκτες του ελληνικού ριάλιτι επιβίωσης, τους περιμένει ακόμη μία μεγάλη αναμέτρηση: ο μεγάλος ημιτελικός. Ο Σκιαθίτης δάσκαλος θαλάσσιου σκι, ο «τρελός Κύπριος» μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο θα αγωνιστούν για τις δύο μεγάλες θέσεις του τελικού, που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.
Όπως και χθες, οι παίκτες που θα περάσουν στον τελικό θα ανακοινωθούν live από τον Σάκη Τανιμανίδη, μετά από ψηφοφορία του κοινού.
Στο trailer του αποψινού ημιτελικού, βλέπουμε κάποιες από τις καλύτερες στιγμές των τρίων τελευταίων «Survivor».
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;