Φωτογραφίες, βίντεο: Η επιστροφή των Survivors στην Ελλάδα

Φωτογραφίες, βίντεο: Η επιστροφή των Survivors στην Ελλάδα

Ταξιδιώτες στο Ελ. Βενιζέλος αναγνώρισαν τους πρωταγωνιστές και σε λίγα λεπτά τους περικύκλωσαν ζητώντας τους αυτόγραφα και φωτογραφίες, την ώρα που η παραγωγή προσπαθούσε να τους φυγαδεύσει 

Φωτογραφίες, βίντεο: Η επιστροφή των Survivors στην Ελλάδα
Στην Ελλάδα βρίσκονται από το βράδυ της Κυριακής οι εναπομείναντες παίκτες του Survivor, που επέστρεψαν από τον Άγιο Δομίνικο μέσω Γερμανίας. 

Αν και η παραγωγή του παιχνιδιού προσπάθησε να τους περάσει ινκόγκνιτο και να τους φυγαδεύσει σε μονοκατοικία της Αττικής μακριά από τους θαυμαστές τους, για... κακή της τύχη το «Ελ. Βενιζέλος» ήταν γεμάτο κόσμο λόγω της περιόδου και αρκετοί ήταν εκείνοι που εντόπισαν τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού επιβίωσης.

Κλείσιμο














Έτσι, σε ελάχιστα λεπτά οι διάσημοι πλέον παίκτες του Survivor είχαν περικυκλωθεί από μικρούς και μεγάλους που ήθελαν ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία μαζί τους με τους παίκτες να συνειδητοποιούν ξαφνικά την απήχηση που έχουν στην Ελλάδα.

Πρώτος και μόνος του βγήκε από την αίθουσα αφίξεων ο Γιάννης Σπαλιάρας, ενώ ακολούθησαν μαζί Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος και Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Τους τέσσερις φιναλίστ περίμεναν άνθρωποι της παραγωγής για να τους επιβιβάσουν σε βανάκι και να τους πάνε σε άγνωστη τοποθεσία έως ότου ολοκληρωθεί και ο τελικός.












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης