Mad Video Music Awards: Συγκίνηση, Survivors, σέξι παρουσίες και ανατρεπτικές μουσικές συνεργασίες επί σκηνής

Mad Video Music Awards: Συγκίνηση, Survivors, σέξι παρουσίες και ανατρεπτικές μουσικές συνεργασίες επί σκηνής

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το event του καλοκαιριού - Λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί 

Mad Video Music Awards: Συγκίνηση, Survivors, σέξι παρουσίες και ανατρεπτικές μουσικές συνεργασίες επί σκηνής
Η 14η απονομή των Mad Video Music Awards φέτος είχε απ' όλα! Συγκίνηση, Survivors, σέξι παρουσίες και ανατρεπτικές μουσικές συνεργασίες επί σκηνής. Η μεγάλη γιορτή της μουσικής πραγματοποιήθηκε και φέτος στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο με παρουσιαστή της βραδιάς τον Θέμη Γεωργαντά. 

Τα φετινό βραβεία είχαν σύνθημα το #LOVEandMusic party με το μεγαλύτερο line up Ελλήνων καλλιτεχνών που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ. Ο Αντώνης Ρέμος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Έλενα Παπαρίζου, η Ελένη Φουρέιρα, η Τάμτα, η Πάολα, η Demy, οι Onirama και πολλοί ακόμα αγαπημένοι καλλιτέχνες παρέλασαν από τη σκηνή των βραβείων.

Δείτε όλα όσα έγιναν στη σκηνή του Mad VMA 2017 στο παρακάτω βίντεο: 



Κλείσιμο

Έχει περάσει 1,5 περίπου χρόνος από το μοιραίο πρωινό που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη. Κι όμως ο αγαπημένος τραγουδιστής παραμένει για πάντα ζωντανός στις μνήμες όλων. Εκείνος μπορεί να μην βρίσκεται στη ζωή, τα αγαπημένα του πρόσωπα και η οικογένειά του όμως, φροντίζουν να κρατούν ζωντανή τη μνήμη του μέσα από τα τραγούδια του. Έτσι και τα φετινά Mad VMA 2017 είχαν άρωμα Παντελή Παντελίδη και πολύ συγκίνηση.

Το τραγούδι «Θυμάμαι» κέρδισε την αγάπη του κόσμου και αναδείχθηκε ως το Καλύτερο Τραγούδι της Χρονιάς με τα αδέρφια του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλο και Νίνο (Κωνσταντίνο), να ανεβαίνουν στη σκηνή και να παραλαμβάνουν συγκινημένοι το βραβείο από τα χέρια της Βάσως Λασκαράκη και της Αθηνάς Οικονομάκου.




Ο Τριαντάφυλλος, μάλιστα, είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που στηρίζει την οικογένειά του και θυμάται τον αδερφό του, ενώ έγραψε με συγκίνηση στο Facebook: «Το πήραμε και φέτος το βραβείο. Κατέβα πάρτο αγόρι μου. Μόνο Παντέλος».





Στα highlight της βραδιάς ήταν η στιγμή που η Πάολα παρέλαβε το βραβείο από τον Κωνσταντίνο Ρήγο. Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή με την κόρη της, Παολίνα και πήρε το βραβείο γυναίκα καλλιτέχνης της χρονιάς 2017. Μια ξεχωριστή εμφάνιση έκανε και η Ελένη Φουρέιρα που τραγούδησε την επιτυχία που της Καίτης Γαρμπή «Αυτό το κάτι που θέλω...». Η τραγουδίστρια εντυπωσίασε όχι μόνο με την χορογραφία της και το λαμέ συνολάκι της αλλά και το κοντό μαύρο μαλλί που υιοθέτησε για τη βραδιά!

Στη σκηνή ανέβηκαν και οι πρώην παίκτριες του Survivor, Λάουρα Νάργες και Ειρήνη Παπαδοπούλου χωρίς να διστάσουν να κάνουν χιούμορ σχετικά με την εμφάνιση τους στο παιχνίδι.

Η Λάουρα που δεν φημίζονταν στο Survivor για την ταχύτητά της είπε «επιτέλους έφθασα...», ενώ όταν ο θέμης Γεωργαντάς είπε στη Λάουρα «κοίτα το μάτι της Ειρήνης» εκείνη με νόημα είπε «Θα φύγω»!



Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα highlights των βραβείων:



Στο «κόκκινο χαλί» των βραβείων τις εντυπώσεις έκλεψε το κοντό μαλλί της Ελένη Φουρέιρα, οι Survivors Κοκκινάκης, Λάουρα, Χούτος και Παπαδοπούλου αλλά και η εκρηκτική Ευαγγελία Αραβανή με την ολόσωμη λεοπάρ φόρμα της.

Δείτε παρακάτω όσους περπάτησαν στο «κόκκινο χαλί» των βραβείων


Ο Σάκης Τανιμανίδης με την αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα 


Η Ελένη Φουρέιρα με κοντό αγορίστικο μαλλί


Ευαγγελία Αραβανή 


Ντορέττα Παπαδημητρίου


Ραλλία Χρηστίδου 


Σάσα Σταμάτη 


Δημήτρης Αλεξάνδρου, Σάσα Σταμάτη, Κώστας Τσουρός, Στέφανος Κωνσταντινίδης 


Demy


Οι δύο Survivors, Κώστας Κοκκινάκης και Λάουρα Νάργες 


Λάουρα Νάργες


Λάμπρος Χούτος



Βίκυ Χατζηβασιλείου 


Ειρήνη Παπαδοπούλου 


Κώστας Μαρτάκης


Μαρίνα Πατούλη, Νίκος Παπαδάκης 


Πηγή Δεβετζή 
































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης