Τα' σπασε ο Ροναλντίνιο στον Ρέμο

Τα' σπασε ο Ροναλντίνιο στον Ρέμο

Χόρεψε, έπαιξε τουμπερλέκι, πέταξε γαρύφαλλα αλλά και έβγαλε αμέτρητες σέλφι με τους Έλληνες φαν του

Τα' σπασε ο Ροναλντίνιο στον Ρέμο
Μεγάλος μπαλαδόρος όχι μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου αλλά και... στα μπουζούκια αποδείχθηκε ο Ροναλντίνιο. Ο Βραζιλιάνος άσος του ποδοσφαίρου τα «έσπασε» χθες το βράδυ στο κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος, κάνοντας όλο το μαγαζί άνω κάτω, όπως έπραττε και με τις αντίπαλες άμυνες.

Χόρεψε, έπαιξε τουμπερλέκι, πέταξε γαρύφαλλα αλλά και έβγαλε αμέτρητες σέλφι με τους Έλληνες φαν του, δείχνοντας ότι είναι ένας πραγματικός σταρ.



Κλείσιμο


Δύο νεαρές καλλονές βγάζουν σέλφι με τον Βραζιλιάνο σταρ


Ο Ρόνι εισήλθε στο κέντρο διασκέδασης λίγο μετά τη 1 τα μεσάνυχτα και έκατσε, φυσικά, στο πρώτο τραπέζι. Στην παρέα του ήταν καλοί του φίλοι από τη Βραζιλία, την Αργεντινή, αλλά και την Ελλάδα. Μεταξύ αυτών, ο μάνατζερ και εκπρόσωπός του Ανδρέας Δημητρίου και ο παλιός συμπαίκτης του στην Γκρέμιο, Αλβιν. Στο ίδιο τραπέζι ήταν και το «Πρώτο Θέμα» με τους δημοσιογράφους του, Παναγιώτη Σουρέλη και Σοφία Καραχρήστου, αλλά και ο αθλητικογράφος Νίκος Παγκάκης.


Ο δημοσιογράφος του «Πρώτου Θέματος», Παναγιώτης Σουρέλης, και ο Ροναλντίνιο, με τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του Βραζιλιάνου, κάθε φορά που σκόραρε



Ο Ροναλντίνιο, η δημοσιογράφος Σοφία Καραχρήστου και ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου, Ανδρέας Δημητρίου 


“Είναι μεγάλη χαρά και τιμή όταν τέτοιες προσωπικότητες και τέτοιο αθλητές έρχονται στην Αθήνα, στην Ελλάδα μας, να περάσουν μερικές στιγμές όμορφες. Γιατί πρέπει να καταλάβετε, ότι αυτό το κάνουμε καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο. Ξέρουμε να κάνουμε τον υπόλοιπο κόσμο να περνάει καλά και αυτό είναι πολύ σπουδαίο. Και όπως περνάμε καλά εμείς, δεν περνάει κανένας στον κόσμο, ότι και αν έχουμε στη ζωή μας. Γιατί και είμαστε Έλληνες” είπε από το μικρόφωνο ο Αντώνης Ρέμος υποδεχόμενος τον Ροναλντίνιο, ενώ προϊδέασε τον κόσμο για το τι θα ακολουθήσει: “Ετοιμαστείτε γιατί θα δείτε έναν Ρόνι εξωγήινο, από άλλο πλανήτη”. Όπως από άλλο πλανήτη ήταν τα γκολ που έβαλε στη σπουδαία καριέρα του.



Όταν το κέφι άναψε, ο Ροναλντίνιο ανέλαβε χρέη... μουσικού. Ανέβηκε στην ορχήστρα και έπαιξε τουμπερλέκι, συνοδεύοντας τον Αντώνη Ρέμο στο τραγούδι “Είχα κάποτε μία αγάπη” του Παντελή Παντελίδη αλλά και σε άλλα τραγούδια.



Την ίδια ώρα ένας από την παρέα του Βραζιλιάνου, του πετούσε δεκάδες ντάνες από γαρύφαλλα.



Ο Ροναλντίνιο έμεινε εντυπωσιασμένος και από τις επιδόσεις του κορυφαίου μουσικού Μανώλη Καραντίνη στο μπουζούκι, τον οποίο ο Ρέμος αποκαλούσε χαριτολογώντας “Καραντίνιο”, προτρέποντάς τον να παίξει σε... βραζιλιάνικο στυλ για να τιμήσουν τον καλεσμένο τους.



Λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα ο Ροναλντίνιο αποχώρησε για το ξενοδοχείο του. Το απόγευμα αναχώρησε με κρουαζιερόπλοιο για τη Μύκονο, ως καλεσμένος γνωστής μπύρας, προκειμένου να παρακολουθήσει εν πλω τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, παρέα με 500 τυχερούς καταναλωτές, δημοσιογράφους, αλλά και διεθνείς προσωπικότητες από το χώρο του ποδοσφαίρου. Κατά το διάστημα της σύντομης παραμονής του στην Αθήνα, πρόλαβε να απολαύσει το ψάρι του στη Γλυφάδα μαζί με τον αδελφό του, τον Αντώνη Ρέμο και τον Ανδρέα Δημητρίου.



Ο Ροναλντίνιο, ο εκπρόσωπός του, Ανδρέας Δημητρίου και ο αδερφός του Βραζιλιάνου άσου, Ρομπέρτο Ασίς Μορέιρα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης