Εντυπωσιακή η πρεμιέρα του «So You Think You Can Dance»- Tα ζευγάρια που καθήλωσαν κοινό και κριτές

Εντυπωσιακή η πρεμιέρα του «So You Think You Can Dance»- Tα ζευγάρια που καθήλωσαν κοινό και κριτές

Ποιοι έκαναν τους κριτές να τους χειροκροτήσουν όρθιοι 

Εντυπωσιακή η πρεμιέρα του «So You Think You Can Dance»- Tα ζευγάρια που καθήλωσαν κοινό και κριτές
Λαμπερή πρεμιέρα, έκαναν χθες τα live του So You Think You Can Dance! Στην έναρξη του show οι 24 διαγωνιζόμενοι χόρεψαν όλοι μαζί στη σκηνή και λίγο μετά η οικοδέσποινα Δούκισσα Νομικού έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση.

Μόλις ολοκληρώθηκε το  χορευτικό των συμμετεχόντων, το οποίο επιμελήθηκε η χορογράφος Σμαράγδα Καλλιμούκου, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο stage, με ένα strapless κοραλλί μίνι φόρεμα, και, αφού λικνίστηκε με κάποιους από τους διαγωνιζόμενους, καλησπέρισε το κοινό.

«Καλησπέρα! Αυτοί είναι οι 24 καλύτεροι χορευτές! Καλώς ήρθατε στο So You Think You Can Dance! Είμαστε εδώ, ολοζώντανα στον ΑΝΤ1… Το περίμενα πάρα πολλές μέρες όλο αυτό εδώ!», ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας, η οποία στη συνέχεια παρουσίασε την κριτική επιτροπή... πριν αρχίσουν οι χοροί.


Κλείσιμο

Πάνος Μεταξόπουλος, Ελένη Φουρέιρα, Κωνσταντίνος Ρήγος, Ιβάν Σβιτάιλο και Ιωάννης Μελισσανίδης βρέθηκαν στις θέσεις τους για να παρακολουθήσουν τους διαγωνιζόμενους και να κάνουν την κριτική τους.

Το κοινό όμως ήταν αυτό που πήρε την απόφαση για το ποιοι θα προχωρήσουν και ποιοι θα τεθούν αντιμέτωποι με την κριτική επιτροπή.

Έτσι, βάσει της ψηφοφορίας τρία ζευγάρια διαγωνίστηκαν ξανά για να αποδείξουν ότι αξίζουν μια ακόμα ευκαιρία. Από τα έξι αυτά παιδιά, σώθηκαν από τους κριτές η Μαρία και ο Βασίλης.

Οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι, δηλαδή η Νεφέλη, η Χρύσα, ο Άγγελος και ο Τέλης, χόρεψαν ξανά στην σκηνή και οι κριτές αποφάσισαν πως η Χρύσα και ο Τέλης έπρεπε να αποχωρήσουν...

Δείτε στο βίντεο την έναρξη του πρώτου live:




Στα highlights του διαγωνιστικού μέρους την παράσταση έκλεψαν η Σοφία Τζαβέλλου και ο Παρασκευάς Θεοδοσίου. Οι δύο μαθητές, 17 και 16 χρονών αντίστοιχα, παρόλο που λόγω της εξεταστικής τους δεν κατάφεραν να κάνουν πολλές πρόβες μαζί, κατάφεραν να χορέψουν εκπληκτικά στην σκηνή και με πολύ συναίσθημα.

Τέτοιο, που έκανε τον Φώτη Μεταξόπουλο να σηκωθεί όρθιο και να τους χειροκροτήσει.

«Εγώ 17 χρονών δεν ήξερα ποιο πόδι είναι το δεξί μου και ποιο το αριστερό μου. Δεν έχω λόγια. Όποιος δεν ξέρει από χορό δεν μπορεί να καταλάβει την τεχνική δυσκολία που έχει αυτή η χορογραφία. Σας πληροφορώ ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Είχε στοιχεία κλασικού χορευτή που πρέπει να κάνει ο άλλος 10 χρόνια μπαλέτο. Αυτά που βλέπουμε τόσο απλά δεν είναι καθόλου απλά. Και τα σηκώματα πρέπει να έχεις πολύ εμπειρία για να τα κάνεις και δεν έχεις. Κι όμως τα έκανες»!

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης