«Δεν έχω λόγια για ό,τι συνέβη» έγραψε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια.
«Από τα βάθη της καρδιάς μου, είμαι τόσο στενοχωρημένη. Δεν έχω λέξεις» έγραψε συγκεκριμένα η Γκράντε.
Κλείσιμο
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει προγραμματισμένη και για σήμερα συναυλία στη Βρετανία και συγκεκριμένα στο Ο2 του Λονδίνου αλλά η εκτίμηση που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι ότι θα την ακυρώσει καθώς πηγές αναφέρουν ότι «δεν είναι σε θέση να τραγουδήσει».
Η επίθεση σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά το τελευταίο τραγούδι που ερμήνευσε η Γκράντε στη σκηνή αποχαιρετώντας έτσι τους φίλους της στο Μάντσεστερ.
Ο διάσημος σκιτσογράφος Κάρλος Λατούφ αποτύπωσε με μία εικόνα τη θλίψη της τραγουδίστριας και τη φρίκη της επίθεσης:
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.