Η Μέγκαν Μαρκλ είναι καλεσμένη στον γάμο της Πίπα Μίντλετον!

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι καλεσμένη στον γάμο της Πίπα Μίντλετον!

Έφθασε από το Τορόντο στο Λονδίνο η αγαπημένη του πρίγκιπα Χάρι για να παραστεί στον γάμο της Πίπα Μίντλετον που θα γίνει το Σάββατο στο Μπερκσάιρ - Γιατί αυτό είναι σημάδι ότι ίσως η Αμερικανίδα ηθοποιός γίνει σύντομα πριγκίπισσα;

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι καλεσμένη στον γάμο της Πίπα Μίντλετον!
Ο «γάμος της χρονιάς» θα είναι για τους Βρετανούς ο γάμος της αδελφής της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Πίπα Μίντλετον με τον ζάπλουτο Τζέιμς Μάθιους, που θα τελεστεί το Σάββατο στο Μπέρκσαϊρ. Παρόλο που η μικρότερη αδελφή της μελλοντικής βασίλισσας της Αγγλίας θα είναι η πρωταγωνίστρια στην μεγάλη μέρα της ζωής της, η παρουσία πολλών γαλαζοαίματων δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Όμως, μέχρι την Τρίτη τα βρετανικά μέσα δεν γνώριζαν αν η σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι, η Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, θα είναι καλεσμένη στον γάμο, αφού η Πίπα είχε θέσει τον κανόνα «no ring, no bring». Δηλαδή, επιθυμεί στο γάμο της να παραστούν ζευγάρια που είναι είτε παντρεμένα, είτε αρραβωνιασμένα.



Όπως φαίνεται, η σχέση του πέμπτου στην διαδοχή του θρόνου με την πρωταγωνίστρια του δικαστικού δράματος «Suits» είναι πολύ σοβαρή και έτσι, η Πίπα αναγκάστηκε να κάνει μια εξαίρεση και την κάλεσε στο γάμο της.
Κλείσιμο

                  Η Μέγκαν σε μια σκηνή του δικαστικού δράματος «Suits»



Την Τρίτη η γοητευτική Μέγκαν Μαρκλ έφθασε στο αεροδρόμιο του Χίθροου και αμέσως κατευθύνθηκε στο παλάτι του Κένσιγκτον όπου μένει ο πρίγκιπάς της. Παρόλο, που δεν έχει γίνει γνωστό τι θα φορέσει στο γάμο η γοητευτική ηθοποιός, το σίγουρο είναι ότι θα βάλει καπέλο, όπως επιτάσσει η παράδοση στα μεγάλα events των Βρετανών γαλαζοαίματων!

Πάντως, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η εκκλησία της Αγγλίας έχει επιβεβαιώσει ότι ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να βάλει «βέρα στο δεξί» στην καλή του, αν και έχει πίσω της έναν πρώτο γάμο. Βέβαια, ο πρίγκιπας θα πρέπει να ζητήσει την άδεια και της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ, για να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του.

Καλά πληροφορημένες πηγές δήλωσαν στη Daily Mail πως η παρουσία της Μέγκαν στο γάμο της Πίπα Μίντλετον είναι ίσως η απόλυτη ένδειξη ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός μπορεί σύντομα να γίνει πριγκίπισσα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης