Eurovision 2017: Στον τελικό η Ελλάδα με την Demy και το This is Love!

Eurovision 2017: Στον τελικό η Ελλάδα με την Demy και το This is Love!

Η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα φόρεμα στο χρώμα του δέρματος - Ένα βαθύ σκίσιμο στο πόδι αποκάλυπτε το καλλίγραμμο σώμα της - Με την υπέροχη φωνή και την εξαιρετική σκηνική της παρουσία «κέρδισε» την Ευρώπη και πέρασε στον τελικό της 13ης Μαΐου - Προκρίθηκε και η Κύπρος

Eurovision 2017: Στον τελικό η Ελλάδα με την Demy και το This is Love!
«This Is Love» τραγούδησε σε όλη την Ευρώπη, απόψε το βράδυ, η Demy από την σκηνή της Eurovision, στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης στο Κίεβο. Και η Ευρώπη ανταποκρίθηκε και έστειλε την ελληνική συμμετοχή στον τελικό της 13ης Μαΐου, καθώς η Ελλάδα βρέθηκε μέσα στις δέκα χώρες του α' ημιτελικού, που κέρδισαν το «εισιτήριο» για τη μεγάλη βραδιά, το ερχόμενο Σάββατο. Μετά το περσινό φιάσκο με τους Argo, η Ελλάδα φαίνεται να κάνει δυναμικό comeback και να κερδίζει τις εντυπώσεις. 

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 22:00 το βράδυ- ώρα Ελλάδος. Η Demy εμφανίστηκε στις οθόνες μας δέκατη στη σειρά.

Με το μπλε να κυριαρχεί στο φόντο της ελληνικής συμμετοχής, η Demy, φορώντας ένα φόρεμα στο χρώμα του δέρματος με βαθύ σκίσιμο στο πόδι, που αποκάλυπτε το καλλίγραμμο σώμα της, ήταν ανεβασμένη σε μία πλατφόρμα που ανεβοκατέβαινε και δύο άνδρες χορευτές ήταν μέσα στο νερό.

Κλείσιμο
Δείτε την εμφάνιση της ελληνική συμμετοχής:




Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, τα χρώματα εναλλάσσονταν σε κόκκινο και λευκό, ενώ δεν έλειπαν τα οπτικά εφέ, που περιλάμβαναν έναν καταρράκτη που... αλλάζει ροή με τη δύναμη της αγάπης και το ολόγραμμα ενός κοριτσιού που κολυμπάει.

Η σκηνοθετική επιμέλεια του ελληνικού τραγουδιού και η χορογραφία που έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Κίεβο. Ο Έλληνας χορογράφος είχε ετοιμάσει και πάλι πολλές εκπλήξεις και τις αποκάλυψε σε ένα υπερθέαμα επί σκηνής.

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, η Ελλάδα ήταν η τρίτη χώρα που ανακοινώθηκε, μετά την ολοκλήρωση της τηλεφωνικής ψηφοφορίας, ότι παίρνει το «εισιτήριο» για τον τελικό. Είχαν προηγηθεί η Μολδαβία και το Αζερμπαϊτζάν, ενώ ακολούθησαν άλλες επτά χώρες: Σουηδία, Πορτογαλία, Πολωνία, Αρμενία, Αυστραλία, Κύπρος και Βέλγιο.

Ακολουθούν, την Πέμπτη, ο β' ημιτελικός, και το Σάββατο ο μεγάλος τελικός. Η ώρα έναρξης είναι, και στις δύο περιπτώσεις, στις 22:00 το βράδυ.



Δείτε βίντεο από τις πρόβες:



Ο α' ημιτελικός για τον 62ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision μεταδόθηκε ζωντανά από την ΕΡΤ1, ΕΡΤHD και ERT World και ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας.





Τα στοιχήματα

Λίγες ώρες νωρίτερα, τα ξένα γραφεία στοιχημάτων έφερναν την Ελλάδα στην 5η θέση, χαρίζοντας της μια θέση στον μεγάλο τελικό του 62ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 στις 22:00.

Συγκεκριμένα, στις πρώτες θέσεις των στοιχημάτων πλασάρονταν η Σουηδία, η Αρμενία, η Πορτογαλία, το Αζερμπαϊτζαν και η Ελλάδα, με αυτή τη σειρά. Η Κύπρος από την άλλη βρισκόταν οριακά στην 10η θέση.

Προηγουμένως, η τραγουδίστρια έλαβε ένα μήνυμα αγάπης και υποστήριξης από τους γονείς της, οι οποίοι την συνόδευσαν προ ημερών μέχρι το αεροδρόμιο πριν πετάξει για το Κίεβο.

«Κοριτσάκι μου γειά σου! Παρά το γεγονός ότι είσαι μακριά μας, εμείς αισθανόμαστε ότι είσαι πλάι μας και νομίζω ότι το ίδιο νιώθεις και εσύ για εμάς… Οι ευχές όλων μας συνοδεύουν εσένα και την ομάδα σου. Στο τέλος, θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια πολύ μεγάλη επιτυχία», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πατέρας της, ενώ η μητέρα της εκφράζει την βεβαιότητα ότι όλα θα πάνε καλά.

Δείτε στο βίντεο το μήνυμα των γονιών της Demy:



Ο φετινός διαγωνισμός φιλοξενείται για δεύτερη φορά, μετά το 2005, στο Κίεβο με τους Ουκρανούς να γράφουν ιστορία, καθώς για πρώτη φορά την παρουσίαση ανέλαβαν τρεις άνδρες. Στη σκηνή ανέβηκαν οι Oleksandr Skichko και Volodymyry Ostapchuk, ενώ από το green room παρασκήνια και κλίμα μετέφερε ο Timur Miroshychenko.







Δείτε βίντεο: Eurovision 2017: Στους ρυθμούς της Demy
και του «This Is Love» το βράδυ της Τρίτης η Ευρώπη


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης