Στάθης Ψάλτης: Ο μεγάλος του έρωτας με τη Χριστίνα που την αποκαλούσε «δώρο Θεού»

Στάθης Ψάλτης: Ο μεγάλος του έρωτας με τη Χριστίνα που την αποκαλούσε «δώρο Θεού»

Από το πλευρό του σε αυτή τη δύσκολη μάχη, δεν έλειψε ούτε λεπτό η τελευταία του σύζυγος, επίσης ηθοποιός, Χριστίνα Ψάλτη 

Στάθης Ψάλτης: Ο μεγάλος του έρωτας με τη Χριστίνα που την αποκαλούσε «δώρο Θεού»
Από τη ζωή έφυγε το μεσημέρι της Παρασκευής ο αγαπημένος ηθοποιός Στάθης Ψάλτης, ο οποίος νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας».

Η πάλη με τον καρκίνο του πνεύμονα έγινε άνιση όταν εντοπίστηκαν μεταστάσεις. Παρόλα αυτά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου εξάντλησε κάθε «όπλο» που είχε στη θεραπευτική φαρέτρα του για να βοηθήσει τον ασθενή. 

Από το πλευρό του σε αυτή τη δύσκολη μάχη, δεν έλειψε ούτε λεπτό η τελευταία του σύζυγος, επίσης ηθοποιός, Χριστίνα. Σε μία από της συνεντεύξεις του ο Στάθης Ψάλτης την είχε χαρακτηρίσει «γυναίκα της ζωής του» και είχε δηλώσει πως εκείνη ήταν ένα δώρο από τον Θεό.

Κλείσιμο
H Xρίστίνα είναι γεννημένη το 1973 και γνώρισε τον Στάθη Ψάλτη στα 22 της χρόνια, δηλαδή το 1995. Αρκετά χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 2006 παντρεύτηκαν και παρέμειναν μαζί μέχρι το τέλος του ηθοποιού, με την Χριστίνα να είναι στο πλευρό του κάθε στιγμή και να του κρατά το χέρι.



Οι δυο τους ήθελαν πάρα πολύ ν' αποκτήσουν ένα παιδί, ο Στάθης είχε μια κόρη από προηγούμενο γάμο, την Μαρία κι έκαναν προσπάθειες με εξωσωματικές, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. 

Το 2008 ο ηθοποιός δήλωνε στην εφημερίδα Εspresso: «Υστερα από τόσες πολυτάραχες σχέσεις με γυναίκες της showbiz, τι ήταν αυτό που σε έκανε να… αράξεις στη Χριστίνα; «Τα μάτια της, που όταν ανοιγοκλείνουν, είναι σαν να ακούω τις χαρμόσυνες καμπάνες της Παναγίας των Παρισίων… Αυτό της το είπα μόλις τη γνώρισα και τα λέει όλα. Η αγνή ψυχή της είναι ζωγραφισμένη στο βλέμμα της και στο υπέροχο χαμόγελό της που μοιάζει με πυραμίδα ανεξερεύνητη». 

Οι ποιητικές εκφράσεις σου δείχνουν πόσο ερωτευμένος είσαι…
«Αν και δεν ήμουν ο ζεν πρεμιέ, έζησα πολύ έντονα, τα έκανα όλα και δεν έχω να ζηλέψω τίποτα από κανέναν. Το Χριστινάκι μου είναι ο ερωτάς μου. Το έστειλε ο Θεός για να με κάνει στα… τελευταία χρόνια της ζωής μου να είμαι ευτυχισμένος». 





Δείτε βίντεο: Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Στάθης Ψάλτης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης