Ελεονώρα Μελέτη για την συνέντευξη Χανταμπάκη: Δεν ήθελα να είμαι «ανθρωποφάγα»

Ελεονώρα Μελέτη για την συνέντευξη Χανταμπάκη: Δεν ήθελα να είμαι «ανθρωποφάγα»

Τι είπε για το τμήμα της συνέντευξης που «κόπηκε» - Μπορώ να θίξω τα ίδια θέματα, με λιγότερο μαστίγιο, γράφει

Ελεονώρα Μελέτη για την συνέντευξη Χανταμπάκη: Δεν ήθελα να είμαι «ανθρωποφάγα»
Πολλοί ήταν εκείνοι οι τηλεθεατές που απόρησαν με την «μαλακή» στάση της Ελεονώρας Μελέτη απέναντι στον Στέλιο Χανταμπάκη, κατά την διάρκεια της συνέντευξης που μεταδόθηκε στην πρώτη εκπομπή Survivor Panorama.

Οι ερωτήσεις της παρουσιάστριας φάνηκαν πολύ «χαϊδευτικές» προς τον άνθρωπο που «έχει ξεσηκώσει τα πάθη» στο Survivor και πολλοί ήταν εκείνοι που την έπεσαν και στην ίδια για την στάση της. Η Ελεονώρα Μελέτη όμως που χρησιμοποιεί πολύ τον λογαριασμό της στο Twitter για να έρθει σε επαφή με τους τηλεθεατές και καθ΄όλη την διάρκεια της εκπομπής ανέβαζε σχόλια, έδωσε την δική της απάντηση για όσα είδαμε. 

Οταν γυρίστηκε η συνέντευξη με τους τρεις παίκτες μαζί, εξηγεί, ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε μόλις βγει από το παιχνίδι και δεν είχε καν προλάβει να μιλήσει με την οικογένειά του. Έτσι, λέει η Ελεονόρα Μελέτη, παρ'ότι τον άρχισα στις ερωτήσεις, δεν καταλάβαινε τι του έλεγα, καθώς δεν είχε ενημερωθεί για όσα είχαν συμβεί. 

Κλείσιμο
Εγώ ζήτησα να κοπεί το συγκεκριμένο απόσπασμα και να ξανακάνουμε την συνέντευξη, όπου επέλεξα να μην είμαι «ανθρωποφάγα» γιατί πρόκειται για τον παίκτη ενός παιχνιδιού, καταλήγει στην ανάρτησή της.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης