Survivor: Θα αντέξουν οι Διάσημοι χωρίς Χανταμπάκη;

Survivor: Θα αντέξουν οι Διάσημοι χωρίς Χανταμπάκη;

Η άνοδος του Μισθοφόρου, η κυριαρχία Ευρυδίκης και Ειρήνης και τα… «παλτά» Κοκκινάκης, Λάουρα - Οι Μαχητές αντέχουν, παρότι έχασαν Μάριο και Ειρήνη, ενώ δεν ενισχύθηκαν από τον Σπαλιάρα

Survivor: Θα αντέξουν οι Διάσημοι χωρίς Χανταμπάκη;
Με το επεισόδιο της Τρίτης και την αποχώρηση βόμβα του Στέλιου Χανταμπάκη, ο οποίος ήταν ο φυσικός ηγέτης της κυρίαρχης παρέας στου
Διάσημους κλείνει ένας περίεργος κύκλος στο Survivor
, η μετάδοση του οποίου διακόπτεται για λίγο, λόγω του Πάσχα.

Ο κύκλος αυτός ξεκίνησε από το ατύχημα που είχε η ομάδα των
Κλείσιμο
Μαχητών, και το οποίο οδήγησε στην αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά, αλλά και την απουσία του Μάριου Πρίαμου, καθώς και την μετάθεση του Γιάννη Σπαλιάρα (εκδίωξη για την ακρίβεια από τους Διάσημους) στους αποδεκατισμένους «Μπλε».

Πέρα από τις αναταραχές που προκλήθηκαν αυτό το διάστημα, καθώς βγήκαν στην επιφάνεια πολλά εσωτερικά προβλήματα, ειδικά στους Διάσημους, οι αναγκαστικές αλλαγές είχαν και αποτύπωμα στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ενώ όλοι θα περίμεναν ότι οι Μαχητές θα έχαναν με κατεβασμένα τα χέρια χωρίς δύο δυνατούς παίκτες, όπως η Κολιδά και ο Κύπριος, οι αγώνες που μεσολάβησαν διέψευσαν τις προβλέψεις. Ακόμη και η πονηρή κίνηση που έκαναν οι Διάσημοι, στέλνοντας στην αντίπαλη το «παλτό» (αγωνιστικά), που λέγεται Γιάννης Σπαλιάρας, δεν έφερε τελικά αρνητικά αποτελέσματα στους Μαχητές. Τουναντίον ο συμπαθής ψηλός, έδειξε ότι όσο αποστεωμένος κι αν έχει γίνει, το πάθος του παραμένει φλογερό και εμψυχώνει τους συμπαίκτες του με κάθε ευκαιρία – αν και το παρακάνει κάποιες στιγμές, όπως έδειξε η άρνηση της Ελισάβετ στην κίνησή του να τη σηκώνει συνέχεια στους ώμους του, όταν τυχαίνει και φέρνει καμιά νίκη στην ομάδα.

Στους έξι αγώνες λοιπόν, που έγιναν από τη στιγμή που ο Σπαλιάρας πήγε στους «Μπλε», οι Μαχητές κέρδισαν τους τρεις (μεταξύ αυτών και τον κρίσιμο της ασυλίας). Στα επιμέρους αγωνίσματα έχουν κάνει  54 νίκες, ενώ οι Διάσημοι 47 (το ένα ήταν διπλό, αφού ο αγώνας κρίθηκε στις 10 νίκες).


Τα σκορ έχουν ως εξής:
Επεισόδιο 34:
Μαχητές – Διάσημοι 9-10

Επεισόδιο 34:
Μαχητές – Διάσημοι 10-4

Επεισόδιο 35:
Μαχητές – Διάσημοι 7-10

Επεισόδιο 36:
Μαχητές – Διάσημοι 10-6

Επεισόδιο 37:
Μαχητές – Διάσημοι 8-10

Επεισόδιο 38:
Μαχητές – Διάσημοι 10-7
 

Στους άνδρες οι Μαχητές στις γυναίκες οι Διάσημοι
Οι Μαχητές υπερτερούν στη κόντρα των ανδρών. Έχουν κάνει 42 νίκες, ενώ οι Διάσημοι μόλις 29. Τουναντίον στις γυναίκες οι Διάσημοι είναι καλύτεροι των Μαχητών, χάρη στην Ευρυδίκη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου και παρά την παρουσία της Λάουρας, έχοντας κάνει 19 νίκες έναντι 12 των αντιπάλων τους. Εδώ φαίνεται να μετράει η απουσία της Ειρήνης Κολιδά, καθώς οι Ελισάβετ και η Σάρα αναγκάζονται να παίζουν συνεχώς.

Η Ευρυδίκη και η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχουν θετικό πρόσημο έναντι και των δύο αντιπάλων τους. Η Ευρυδίκη έχει 6-3 την Ελισάβετ και 5-3 την Σάρα. Η Παπαδοπούλου κερδίζει με 3-1 την Ελισάβετ και 4-1 τη Σάρα. Αντιλαμβάνεται κανείς τι θα συμβεί εάν αποχωρήσει από την ομάδα η Παπαδοπούλου, που βοηθάει σημαντικά στα αγωνίσματα.

Οι δύο Μαχήτριες κερδίζουν μόνο τη Λάουρα, που είναι μία απελπισία στον αγωνιστικό στίβο, στα συνολικά παιχνίδια των έξι επεισοδίων: Η Σάρα έχει 2 νίκες και καμία ήττα, ενώ η Ελισάβετ έχει σκορ 2-1 με τη ξανθιά παρουσιάστρια.


Κορυφαίος ο Μισθοφόρος
Ο MVP της περιόδου αυτής είναι ασφαλώς ο Κώστας Αναγνωστόπουλος από τους Μαχητές, αφού είναι μακράν ο καλύτερος στη σύγκριση νικών - ηττών. Ο Μισθοφόρος έχει παίξει τα περισσότερα παιχνίδια μάλιστα και έχει σκορ 16 νίκες και μόλις 3 ήττες!

Στην αντίπερα όχθη βρίσκεται η «μαύρη τρύπα» των Διάσημων, που είναι ο Κώστας Κοκκινάκης. Ο ψηλός της ομάδας, παρότι έχει κάνει μεγάλη καριέρα ως πολίστας, μετράει τις ήττες σαν τα αστέρια τη νύχτα: έχει 8 ήττες και μόλις μία νίκη σε αυτό το διάστημα - τις 4 μαζεμένες στο τελευταίο  επεισόδιο.

Θετικό πρόσημο από την ομάδα των Μαχητών, πέρα από τον Αναγνωστόπουλο, έχουν ο Κωνσταντίνος Βασάλος με 9-7 και ο Ορέστης με 10-9. Ο Σπαλιάρας καταφέρνει απλώς να σώζει τα προσχήματα έχοντας αρνητικό σκορ 4-8 (κερδίζει έναν στους τρεις αγώνες).

 
Απογοήτευση ο Χανταμπάκης 
Στην ομάδα των Διάσημων των πράγματα είναι απογοητευτικά. Πιθανόν, όσο περνά ο καιρός χάνεται ο αρχικός ενθουσιασμός και η συνοχή, ενώ ίσως δεν αντέχουν και τις κακουχίες, καθότι χαϊδεμένα και πετυχημένα παιδιά, που τα έχουν πιο εύκολα από τους άλλους. Πάντως η απόδοση ορισμένων παικτών είναι εξόχως προβληματική. Κορυφαίο παράδειγμα ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος για κάποιο λόγο είχε μπει ήδη, πριν καν βρεθεί υποψήφιος και τελικά αποχωρήσει, σε καθοδική τροχιά.

Παρότι γενικά είναι παίκτης με δυνατότητες, ο Χανταμπάκης είχε αρνητικό σκορ σε αυτή την περίοδο 4-9! Στο τελευταίο επεισόδιο ούτε καν αγωνίστηκε!

Ο Αγγελόπουλος φαίνεται φιλότιμος και αγωνιστής, αλλά η συγκομιδή του είναι μάλλον μέτρια με βάση την εικόνα που δημιουργεί. Έχει 9 νίκες και 7 ήττες, αλλά οι προσδοκίες από αυτόν είναι μεγαλύτερες.

Ο Χούτος έχει επίσης θετικό σκορ με 6-4, αλλά φαίνεται ότι υστερεί κι αυτός των προσδοκιών, καθώς μιλάμε για πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή.

Από κει και μετά υπάρχει η μετριότητα και η πλήρης απογοήτευση. Ο Χρανιώτης έχει 6-9, ο Μπο 3-5 και βέβαια ο Κοκκινάκης, που περιμένει στωικά να γίνει σάκος του μποξ των αντιπάλων του.


«Πελάτες» του Μισθοφόρου, Χανταμπάκης και Χρανιώτης
Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος περνάει περίοδο φοβερής φόρμας και την πληρώνουν σχεδόν όλοι όσοι βρίσκονται απέναντί του. Κυρίως όμως ο Χανταμπάκης και ο Χρανιώτης, επί των οποίων ο Μισθοφόρος έχει από τέσσερις νίκες και καμία ήττα! Το σκορ με τον Κοκκινάκη είναι 3-0, με τον Μπο 1-0, ενώ κερδίζει και τον Αγγελόπουλο με 4-2! Από τον μόνο που έχει αρνητικό σκορ είναι ο Χούτος, ο οποίος τον κέρδισε στον μοναδικό αγώνα που έδωσαν στα τελευταία έξι επεισόδια.

Ο Βασάλος έκανε επίσης «πελάτη» τον Χανταμπάκη (σκορ 4-1), ενώ ο Ορέστης προτιμά να… γλεντάει τον Χρανιώτη (σκορ 4-0).

Από τους Διάσημους ο Αγγελόπουλος έχει θετικό ισοζύγιο όταν βρίσκεται απέναντι στον Βασάλο (4-1), ενώ υπερέχει και του Ορέστη (3-2).

Ο Χανταμπάκης τα κατάφερνε μόνο με τον Ορέστη (3-1), ο Χούτος με τον Σπαλιάρα (2-0) και ο Χρανιώτης επίσης με τον Σπαλιάρα (3-0).


Συμπεράσματα  
Ο Μισθοφόρος έχει απελευθερωθεί μετά τη φυγή του Αργιανίδη, με τον οποίο ήταν σε μόνιμο ανταγωνισμό για δευτερεύοντα πράγματα και δεν άντεχε τη γκρίνια του τελευταίου. Επίσης η έλευση του Σπαλιάρα, απειλεί την κυρίαρχη θέση του στην καρδιά των κοριτσιών της ομάδας και έχει βαλθεί να δείξει ποιος είναι το αφεντικό. Την πληρώνουν οι Διάσημοι, που του έστειλαν τον θορυβώδη και διαχυτικό Γιάννη στην ομάδα του. Πάρτε το σερί νικών που έχει κάνει, ως την κίνηση του σκύλου, που κατουράει την περιοχή του για να δείξει την κυριαρχία του!

Ο Βασάλος είναι όλο γκρίνια για τα κορίτσια της ομάδας, αλλά ο ίδιος μόνο τον Κοκκινάκη και τον Μπο ξέρει να κερδίζει – αυτούς τους κερδίζει στο τρέξιμο μέχρι κι ο Τσάρτας.

Ο Σπαλιάρας έχει στρατηγική: αφού δεν κερδίζει αγώνες, θέλει να κερδίσει τη μάχη της εξέδρας. Η φωνή του ακούγεται μέχρι απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο. Αυτός είναι η ασφαλέστερη παρέα, αν μείνεις ναυαγός: τις φωνές του σίγουρα θα τις ακούσουν πλοία, απ’ όσο μακριά κι αν περνούν.

Ο Ορέστης είναι ο σύγχρονος Βέγγος. Τρέχει με τέτοια προσήλωση και πίστη, που νομίζεις ότι δεν σταματάει ποτέ και πάντως κάτι καταφέρνει στο τέλος. Βλέποντας τα αποτελέσματά του, καταλαβαίνεις ότι τρέχει μάλλον στο βρόντο.

Με τον Αγγελόπουλο τα πράγματα είναι περίεργα. Αν μαζέψει κάποιος τα στιγμιότυπα με κάτι φοβερές τούμπες και βουτιές, αλλά και κούρσες του Ντάνου, θα νομίζει ότι είναι ο… Χουλκ, που όλους τους νικάει και όλους τους κατατροπώνει. Κολοκύθια με τη ρίγανη. Η υπερβολική προσπάθεια τον οδηγεί σε λάθη, ξεχνάει πράγματα και τελικά χάνει στο πάρα κάτι. Φτωχή η συγκομιδή του με βάση τον μύθο που έχει φτιαχτεί γι’ αυτόν.

Ο Χανταμπάκης ήταν καλός όσο νόμιζε ότι έπρεπε να προσπαθήσει πολύ. Μόλις καθιερώθηκε στην ομάδα σαν άτυπος αρχηγός μίας ισχυρής παρέας και πίστεψε ότι όλα θα του πάνε καλά, χαλάρωσε και άρχισε να χάνει έδαφος. Η υποψηφιότητά του για αποχώρηση (και ο φόβος, που έγινε πραγματικότητα), τον βάρυναν ψυχολογικά, διότι φαίνεται ότι είναι περισσότερο του παρασκηνίου. Από φαβορί του παιχνιδιού έγινε εύκολο θύμα.  

Ο Χούτος πρέπει να είναι ο μεγαλύτερος γκαφατζής της παρέας. Όλο πέφτει, ακόμα και στο ίσωμα, μπερδεύεται σε ό,τι σχοινί βρεθεί μπροστά του, ή πάει σε λάθος κατεύθυνση. Η ισορροπία του είναι τόσο τραγική, που απορείς πώς αυτός ο τύπος ήταν διεθνής ποδοσφαιριστής (και παίρνεις την εξήγηση γιατί σταμάτησε τόσο νωρίς τη μπάλα). Α, και μην του βάλεις παζλ μπροστά του, μπορεί να… στραμπουλίξει το μάτι του…

Με τα παζλ δεν τα πάει ούτε ο Κοκκινάκης καλά, αλλά είναι τόσο ήρεμος, που καταλαβαίνεις και συ ότι δεν έχει κανένα νόημα να περιμένεις οτιδήποτε από κείνον. Ο Κοκκινάκης είναι ο άνθρωπος για να βγάλεις ανθρώπους έξω από κτήριο την ώρα του σεισμού. Ξέρεις ότι δεν θα πανικοβληθεί ποτέ, αλλά παίρνεις και τα ρίσκα σου με την ταχύτητα που θα κάνει τη δουλειά. Θα νομίζεις ότι πάει να προλάβει τον επόμενο σεισμό…

Επιτομή ψυχραιμίας είναι και ο Μπο. Ειδικά όταν έχει εξασφαλισμένο φαγητό από τον ιδρώτα και τον κόπο των άλλων. Ο Μπο είναι σαν το δημόσιο: Περνάει καλά επειδή οι άλλοι ταλαιπωρούνται. Κάνουν και καλό δίδυμο με τη Λάουρα, καθώς αλληλοσυμπαραστέκονται στις ήττες τους.

Ο Χρανιώτης είναι πλήρως αποσταθεροποιημένος, όπως φαίνεται και στα αγωνίσματα, όπου τρέχει, φανατίζεται καις το τέλος αναλύει μονίμως τι δεν πήγε καλά.

Η Λάουρα είναι η καλύτερη της παρέας. Όλοι τη συμπαθούν και όλοι απορούν τι κάνει εκεί πέρα. Πιθανόν να νομίζουν ότι είναι της παραγωγής και απλώς πήγε για διακοπές. Ακόμη πιθανότερο να μην κάνουν λάθος. Η ίδια έχει μόνο μία έγνοια: πώς θα φτιάξει τα μαλλιά της. Για το φαγητό έχει τη λύση των άλλων. Είναι άλλωστε η μόνη που παχαίνει σε συνθήκες στέρησης.

Η Ευρυδίκη είναι η πιο δυναμική της γυναικείας παρέας, που όλα τα σφάζει κι όλα τα μαχαιρώνει, δεν φταίει ποτέ και σε τίποτα και όλους τους αγαπάει, ειδικά τον Ντάνο, που τον στέλνει συνέχεια για αποχώρηση.

Η Ελισάβετ περιμένει υπομονετικά πότε θα φύγει από το παιχνίδι και δεν καταλαβαίνει πώς και παραμένει ακόμα εκεί – εξ ου και κυκλοφορεί μονίμως με μία απορία στα μάτια. Η Σάρα είναι η επιτομή αυτού που λέμε «καλό παιδί, χαρά γεμάτο».

Η αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη, που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor


Οι Μαχητές κέρδισαν το αγώνισμα και απολαμβάνουν το έπαθλο επικοινωνίας:


Μπο και Ειρήνη Παπαδοπούλου τσακώθηκαν για μια καρύδα







Αναλυτικά, πώς τα πήγαν οι παίκτες στα τελευταία 6 επεισόδια

ΜΑΧΗΤΕΣ


ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (16-3)
Με Χανταμπάκη 4-0
Με Αγγελόπουλο 4-2
Με Κοκκινάκη 3-0
Με Χρανιώτη 4-0
Με Μπο 1-0
Με Χούτο 0-1

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΑΛΟΣ (9-7)
Με Χανταμπάκη 4-1
Με Αγγελόπουλο 1-4
Με Κοκκινάκη 2-0
Με Χρανιώτη 0-2
Με Μπο 1-0
Με Χούτο 1-0

ΟΡΕΣΤΗΣ ΤΣΑΝΓΚ (10-9)
Με Χανταμπάκη 1-3
Με Αγγελόπουλο 2-3
Με Κοκκινάκη 1-0
Με Χρανιώτη 4-0
Με Χούτο 2-3

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΛΙΑΡΑΣ  (4-8)
Με Κοκκινάκη 2-1
Με Χρανιώτη 0-3
Με Μπο 2-2
Με Χούτο 0-2

ΠΑΝΟΣ ΑΡΓΙΑΝΙΔΗΣ (3-2)
Με Χρανιώτη 1-1
Με Μπο 1-1
Με Χούτο 1-0
 
ΣΑΡΑ ΕΣΚΕΝΑΖΥ (6-9)
Με Ευρυδίκη 3-5
Με Ειρήνη Παπαδοπούλου 1-4
Με Λάουρα 2-0

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΑΪΝΑΤΖΟΓΛΟΥ (6-10)
Με Ευρυδίκη 3-6
Με Ειρήνη Παπαδοπούλου 1-3
Με Λάουρα 2-1


ΔΙΑΣΗΜΟΙ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (9-7)
Με Κ. Βασάλο 4-1 
Με Κώστα Αν. 2-4
Με Ορέστη 3-2

ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΝΤΑΜΠΑΚΗΣ (4-9)
Με Κ. Βασάλο  1-4
Με Κώστα Αν. 0-4
Με Ορέστη 3-1

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ (6-9)
Με Κ. Βασάλο  2-0
Με Κώστα Αν. 0-4
Με Ορέστη 0-4
Με Σπαλιάρα 3-0
Με Αργιανίδη 1-1

ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΟΥΤΟΣ (6-4)  
Με Κ. Βασάλο  0-1
Με Κώστα Αν. 1-0
Με Ορέστη 3-2
Με Σπαλιάρα 2-0
Με Αργιανίδη 0-1

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ (1-8)
Με Κ. Βασάλο  0-2
Με Κώστα Αν. 0-3
Με Ορέστη 0-1
Με Σπαλιάρα 1-2

ΜΠΟ (3-5)
Με Κ. Βασάλο  0-1
Με Κώστα Αν. 0-1
Με Σπαλιάρα 2-2
Με Αργιανίδη 1-1

ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ (11-6)
Με Σάρα 5-3
Με Ελισάβετ 6-3  

ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (7-2)
Με Σάρα 4-1
Με Ελισάβετ 3-1   

ΛΑΟΥΡΑ ΝΑΡΓΕΣ  (1-4)
Με Σάρα 0-2
Με Ελισάβετ 1-2

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης