Εννέα μήνες συμπληρώθηκαν σήμερα από το τραγικό δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης. Η οικογένεια του αξέχαστου τραγουδιστή
τέλεσε μνημόσυνο στο δημοτικό Κοιμητήριο Μεταμορφώσεως.
Συντετριμμένη ήταν η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά, που στεκόταν αμίλητη στο πλευρό του συζύγου της, Σταύρου.
Τα πλάνα από το μνημόσυνο του τραγουδιστή, προβλήθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
«Η οικογένεια ήθελε με μεγάλη διακριτικότητα να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο η τέλεση του μνημοσύνου», είπε η δημοσιογράφος της εκπομπής.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.