O Μπάρακ Ομπάμα, στο τελευταίο του επίσημο ταξίδι ως πλανητάρχης σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει μαζί του ένα πολυάριθμο επιτελείο ανθρώπων που δουλεύουν πίσω από τις κάμερες και τα «φώτα» για να είναι όλα στην εντέλεια.
Σε αυτό το επιτελείο είναι και ο Pete Souza, ο διευθυντής του φωτογραφικού τμήματος του Λευκού Οίκου για λογαριασμό του προέδρου. Στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο Souza δημοσίευσε εικόνες από το ταξίδι του προέδρου Ομπάμα στην Αθήνα. Όμως η εικόνα που έγινε viral και φαίνεται να γοήτευσε μεγάλο κοινό στα social media, ώστε να γίνει viral σε χρόνο dt, είναι η φωτογραφία ενός τσολιά στο Προεδρικό Μέγαρο.
Ο Pete Souza "παίζει" με τα εφέ που παρέχει το iPhone, συγκρίνοντας το εφέ του βάθους σε σχέση με τη φυσική απεικόνιση, όπως γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας και κάνει τον Εύζωνα διάσημο στο γυναικείο κοινό Ευρώπης και Αμερικής.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς