Τζάνετ Τζάκσον: Εμφανίστηκε με μουσουλμανική μαντίλα

Τζάνετ Τζάκσον: Εμφανίστηκε με μουσουλμανική μαντίλα

Πιστεύεται πως η τραγουδίστρια επέλεξε τον ισλαμισμό μετά τον γάμο της με τον εκατομμυριούχο Γουίσαμ Αλ Μανά το 2012

Τζάνετ Τζάκσον: Εμφανίστηκε με μουσουλμανική μαντίλα
Η Τζάνετ Τζάκσον εμφανίστηκε δημόσια για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της και οι παπαράτσι έσπευσαν να την απαθανατίσουν. Μάλιστα, η αδερφή του Μάικλ Τζάκσον παρουσιάστηκε φορώντας το χιτζάμπ, τη μουσουλμανική μαντίλα.

Η 50χρονη έγκυος τραγουδίστρια συνοδευόταν από τον σύζυγό της τον εκατομμυριούχο Γουίσαμ Αλ Μανά από το Κατάρ, με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2012.

Κλείσιμο


Το ζευγάρι, το οποίο περιμένει τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, εμφανίστηκε ευδιάθετο, με την Τζάνετ Τζάκσον να είναι ντυμένη με χιτζάμπ, ενώ ο σύζυγός της φορούσε αθλητικά ρούχα. Η Τζάκσον πιστεύεται πως έχει ασπαστεί τον Ισλαμισμό μετά τον γάμο της με τον επιχειρηματία, ο οποίος εδρεύει στην Ντόχα, του Κατάρ.



Μάλιστα, όπως τονίζει δημοσίευμα της Daily Mail, η αδερφή του Μάικλ Τζάκσον χρειάστηκε αρκετό χρόνο προσαρμογής προκειμένου να συνηθίσει τον τρόπο ζωής των γυναικών στο Κατάρ.



Η Τζάνετ Τζάκσον, η οποία θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες στις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς ακολουθεί τον σύζυγό της στα ταξίδια του. Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος το 2014: «Λατρεύουμε να ταξιδεύουμε. Μας αρέσει να πηγαίνουμε σε όμορφα εξωτικά μέρη, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης