Ο θυρωρός του ξενοδοχείου στο οποίο λήστεψαν την Kardashian: «Υπήρχαν τεράστια κενά στην ασφάλεια»

Ο θυρωρός του ξενοδοχείου στο οποίο λήστεψαν την Kardashian: «Υπήρχαν τεράστια κενά στην ασφάλεια»

Ο 37χρονος υπάλληλος του ξενοδοχείου που αναγκάστηκε υπό την απειλή όπλου να συνεργαστεί με τους ληστές, κατηγορεί τη διεύθυνση του ξενοδοχείου για «κενά στην ασφάλεια»- «Αδιαφορούσαν για την ασφάλεια των πελατών», τονίζει 

Ο θυρωρός του ξενοδοχείου στο οποίο λήστεψαν την Kardashian: «Υπήρχαν τεράστια κενά στην ασφάλεια»
Σκηνές βγαλμένες από θρίλερ έζησε η Kim Kardashian στο ξενοδοχείο «Hôtel de Pourtalès»
στο Παρίσι, όπου ήρθε αντιμέτωπη με πέντε ληστές, στις 3 Οκτωβρίου.

                                
Κλείσιμο
  Ο Abdulrahman

Η 35χρονη ριάλιτι σταρ  χαλάρωνε στο κρεβάτι της όταν ξαφνικά άκουσε το θόρυβο από τα βήματα των ληστών. Η πρώτη της αντίδραση ήταν να προσπαθήσει να καλέσει τους σωματοφύλακες της, αλλά δεν τα κατάφερε γιατί οι ληστές κατάφεραν γρήγορα να την ακινητοποιήσουν. Τελικά απέσπασαν από το δωμάτιο της, κοσμήματα αξίας 11 εκατομμυρίων δολαρίων, ανάμεσά τους και το δαχτυλίδι αρραβώνων που της είχε χαρίσει ο Κάνιε Γουέστ.

Σήμερα, ο θυρωρός του πολυτελούς ξενοδοχείου στο Παρίσι, «σπάει» τη σιωπή του και κατηγορεί τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου όπου εργαζόταν για «κενά ασφαλείας». Ο 37χρονος Abdulrahman, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, τονίζει στη συνέντευξη του στη MailOnline ότι τα «αφεντικά δεν ενδιαφέρονταν για την ασφάλεια» των πελατών.

Και προσθέτει: «Δεν υπήρχε κάποια σοβαρή ασφάλεια. Είναι και αυτό μία επιλογή. Το ξενοδοχείο δεν ενδιαφερόταν για την ασφάλεια των πελατών. Τους το λέγαμε χρόνια τώρα, ότι θα έπρεπε να έχουν κάμερα, ότι θα έπρεπε να υπάρχει ασφάλεια στο σημείο που βρίσκονται τα κλειδιά. Τίποτα δεν ήταν κλειδωμένο, δεν υπήρχε κατάλληλη ασφάλεια εκεί!».

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι ο κωδικός της κεντρικής πόρτας του ξενοδοχείου ήταν ο ίδιος εδώ και πολλά χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι τον «γνώριζαν όλοι», όπως τόνισε, ο Abdulrahman.

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι η πόρτα του δωματίου της Kim Kardashian, ήταν μία απλή ξύλινη πόρτα που δεν είχε κάποιο σύρτη ασφαλείας, όπως επίσης ότι ο ίδιος είχε στείλει email στη διεύθυνση του ξενοδοχείου, στο οποίο αναφερόταν στα κενά που υπήρχαν στην ασφάλεια.




«Έλεγα στους υπεύθυνους του ξενοδοχείου ότι χρειαζόμαστε καλύτερη ασφάλεια αλλά δεν τους ενδιέφερε. Η κεντρική πόρτα του ξενοδοχείου ήταν ανοιχτή και ποτέ κλειδωμένη. Εμείς τα λέγαμε αλλά κανένας δεν ενδιαφερόταν. Ο κωδικός της πόρτας δεν άλλαζε ποτέ και τον γνώριζαν όλοι! Υπάρχει μία κάμερα μία κάμερα στον κεντρικό τοίχο του ξενοδοχείου αλλά δεν δούλευε για χρόνια!»,
είπε.

Ο θυρωρός με καταγωγή από την Αλγερία, υπό την απειλή όπλου ακολούθησε τους ληστές στο διαμέρισμα της Kim Kardashian και αναγκάστηκε να συνεργαστεί μαζί τους, κάνοντας τον διερμηνέα.

Αφού τελείωσαν όλα, αισθάνθηκε οργή για τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου και την αδιαφορία που είχαν δείξει. «Ήμουν πολύ θυμωμένος...Τους είπα: ''Κοιτάξτε τι κάνατε!'' Τι σας έλεγα τα τελευταία έξι χρόνια;». Και καταλήγει: «Κάποιος θα μπορούσε να  είχε σκοτωθεί. Αυτό θα ήταν πολύ πιο σημαντικό από μία ληστεία πολύτιμων πετρών και μετάλλων».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης