Ινκόγκνιτο στη Σκόπελο ο Αλ Πατσίνο

Ινκόγκνιτο στη Σκόπελο ο Αλ Πατσίνο

Ο χολιγουντιανός σταρ προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος, για να απολαύσει ανενόχλητος τον ήλιο, τη θάλασσα και την ελληνική κουζίνα - H παραγγελία από γνωστή ταβέρνα του νησιού που «πρόδωσε» την παρουσία του

Ινκόγκνιτο στη Σκόπελο ο Αλ Πατσίνο

Ινκόγκνιτο στη Σκόπελο βρέθηκε ο Αλ Πατσίνο. Ο χολιγουντιανός σταρ επισκέφτηκε τη Σκόπελο, επιβαίνοντας σε πολυτελή θαλαμηγό, που έδεσε στον Πάνορμο.


Ο σπουδαίος ηθοποιός προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος, ώστε να απολαύσει ανενόχλητος, τον ήλιο, τη θάλασσα και την ελληνική κουζίνα. Ωστόσο η παρουσία του στο νησί, «προδώθηκε» από μία παραγγελία του Πατσίνο σε γνωστή ταβέρνα. Σύμφωνα με τον  taxydromo.gr, ο Αλ Πατσίνο, παρήγγειλε από την ταβέρνα «Αγνώντας- Μουριά» αστακομακαρονάδα, φρέκα ψάρια και άλλα θαλασσινά εδέσματα.

       
Κλείσιμο
      Η παραλία στην οποία βρίσκεται η ταβέρνα


Μάλιστα, υπογραμμίστηκε από τους ανθρώπους της πολυτελούς θαλαμηγού ότι η παραγγελία προοριζόταν για τον Αλ Πατσίνο. Η παραγγελία παραδόθηκε, παρουσία του διάσημου ηθοποιού, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, αντάλλαξε χειραψία με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αλ Πατσίνο επισκέπτεται κάποιο ελληνικό νησί, ενώ όπως είναι γνωστό, ο ηθοποιός είναι λάτρης των βόρειων Σποράδων.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης