Οι σεκιουριτάδες «κάρφωσαν» τον άτακτο Αλβάρο στην Αθηνά
Το σεξ με μια ξανθιά ο λόγος του χωρισμού τους - Σύμφωνα με δημοσίευμα η εγγονή του Ωνάση τον έπιασε στο κρεβάτι τους με την αδελφή ενός ιππέα διεθνούς φήμης
Την πραγματική αιτία του πολύκροτου χωρισμού της Αθηνάς Ωνάση με τον Άλβαρο ντε Μιράντα Νέτο (γνωστό και ως «Ντόντα») αποκαλύπτει σε αποκλειστικό της δημοσίευμα η εφημερίδα Daily Mail.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο λόγος που η πλούσια κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση μάζεψε τα μπογαλάκια της και έφυγε από το αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων παλάτι τους στην Φλόριντα ήταν η «προδοσία» του Άλβαρο, ο οποίος την απάτησε με την ξανθιά αδελφή ενός ιππέα διεθνούς φήμης και μάλιστα στο ίδιο το κρεβάτι του ζεύγους!
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, επικαλούμενο μία πηγή πολύ κοντά στο ζευγάρι, το προσωπικό ασφαλείας (το οποίο λαμβάνει το μισθό του από την Αθηνά και όχι από τον «Ντόντα») έκανε τσακωτούς τον Άλβαρο και την ξανθιά «φίλη» του στο κρεβάτι της πολυτελούς βίλας στη Γουέλινγκτον στο τέλος της περσινής χρονιάς.
Ο σύζυγος της Αθηνάς επιχείρησε μάλιστα να πείσει τους «σεκιουριτάδες» να τον καλύψουν και να μην πουν τίποτα στην εργοδότριά τους. «Τους ικέτευσε να μην της πουν τίποτα, αλλά ένας από αυτούς πήγε κατευθείαν στην Αθηνά. Εκείνη έφτιαξε αμέσως τις βαλίτσες της και έφυγε για την Ευρώπη», αναφέρει η πηγή της εφημερίδας.
Κλείσιμο
Όπως επισημαίνει ο γνωστός του ζευγαριού, ο οποίος επίσης ασχολείται με το άθλημα της ιππασίας, η απιστία του Άλβαρο ήταν απλώς ένα one-night stand, μία επιπόλαια επαφή στην οποία ο «Ντόντα» δεν σκόπευε να δώσει συνέχεια. Αυτό το γεγονός ωστόσο δεν φαίνεται πως παρηγορεί την πλούσια κληρονόμο, η οποία δείχνει ανένδοτη για τον χωρισμό τους, παρά το γεγονός ότι ο μετανιωμένος σύζυγός της προσπαθεί να τη μεταπείσει.
«Βρίσκομαι στη μέση μιας καταιγίδας» παραδέχτηκε ο 43χρονος Μιράντα στο βραζιλιάνικο περιοδικό Epoca, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι δεν είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί από τη μάχη να ξανακερδίσει την αγαπημένη του. «Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα αγωνιστώ μέχρι τέλους», υπογράμμισε.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.