Μπραντ Πιτ: Έσωσε ένα κοριτσάκι που κίνδυνεψε να καταπατηθεί από το πλήθος

Μπραντ Πιτ: Έσωσε ένα κοριτσάκι που κίνδυνεψε να καταπατηθεί από το πλήθος

Η μικρή θαυμάστρια του χολιγουντιανού σταρ βρισκόταν πίσω από τα κιγκλιδώματα για να παρακολουθήσει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας

 Μπραντ Πιτ: Έσωσε ένα κοριτσάκι που κίνδυνεψε να καταπατηθεί από το πλήθος
Ο Μπραντ Πιτ έσωσε ένα μικρό κοριτσάκι που κινδύνεψε να καταπατηθεί από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί να παρακολουθήσει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, στη Μεγάλη Κανάρια, στην Ισπανία.



Κλείσιμο


Η μικρή θαυμάστρια του χολιγουντιανού  σταρ βρισκόταν ακριβώς πίσω από τα κιγκλιδώματα για να παρακολουθήσει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας με τίτλο «Allied».





Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Canarias7.es, το κοριτσάκι παραλίγο να συνθλιβεί από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί. Όταν ο Μπραντ Πιτ πέρασε μπροστά από τους θαυμαστές του, εκείνοι προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν, για να τον απαθανατίσει ή να βγάλουν μία selfie μαζί του.



Κανείς δεν κατάλαβε ότι το κοριτσάκι βρισκόταν σε κίνδυνο, εκτός από τον ίδιο τον χολιγουντιανίο σταρ που έτρεξε για να το απομακρύνει από τους ενθουσιώδεις θαυμαστές.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε καρέ -καρέ τη στιγμή της διάσωσης. Αφού της έδωσε το χέρι του, τη βοήθησε να περάσει πάνω από τα κιγκλιδώματα. Αφού βεβαίωθηκε ότι ήταν καλά, την παρέδωσε στην αγκαλιά της μητέρας της.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης