Το σωστό δελτίο ειδήσεων ΣΥΡΙΖΑ με αρχισυντάκτη - κουκουλοφόρο

Το σωστό δελτίο ειδήσεων ΣΥΡΙΖΑ με αρχισυντάκτη - κουκουλοφόρο

Δείτε απο το ΟΛΑ το μοναδικό δελτίο που επιτρέπει η ΕΣΗΕΑ - Τέρμα η αγωνία για το πόσο θα κοπεί ο μισθός κάθε μήνα - Θα υπάρχει πλέον το αυτόματο μνημόνιο Τσίπρα

Το σωστό δελτίο ειδήσεων ΣΥΡΙΖΑ με αρχισυντάκτη - κουκουλοφόρο
Πέντε ημέρες συμπληρώνονται σήμερα χωρίς τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων λόγω της απεργίας που κήρυξαν οι συνδικαλιστικές ενώσεις των δημοσιογράφων σε μια κίνηση που προφανώς εξυπηρετεί το Μαξίμου και την κυβέρνηση.

Το ΟΛΑ Πρώτη Φορά το βράδυ της Δευτέρας αποφάσισε να καλύψει το κενό αυτό παρουσιάζοντας το σωστό δελτίο ΣΥΡΙΖΑ συνοδεία ενός κουκουλοφόρου με βαριοπούλα στα χέρια, το μόνο που επιτρέπει να κυκλοφορεί η ΕΣΗΕΑ.

Με κεντρικό σύνθημα το «μπράβο βούρλα» ο Θέμος Αναστασιάδης και η Μικαέλα παρουσιάσαν «στο μοναδικό κεντρικό επαναστατικό δελτίο» την... επιτυχία της κυβέρνησης να φέρει το διαρκές μνημόνιο.

«Ξέρεις τι αγωνία είναι να λες πόσο θα μου κόψουν το μισθό αυτό τον μήνα; Τέρμα αυτά που ξέρανε ο Ντράγκι και αυτη η παρέα του οι ληστές, δεν θα υπάρχει πλέον καμία ανισότητα. Θα υπάρχει το αυτόματο μνημόνιο Τσίπρα» εξήγησε με σαρκαστικό τόνο ο Θέμος Αναστασιάδης.

Δείτε το βίντεο για την οικονομία:
Κλείσιμο




Από το σωστό δελτίο ειδήσεων-βαριοπούλα του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αναφορές και στο μεταναστευτικό με τον Θέμο να παρατηρεί ότι «τώρα τους μετανάστες τους βάζουμε στο hotspot του σπιτιού μας» τονίζοντας ότι «το μεγάλο παράσημο του αγώνα το πήρε η Δώρα Χρυσικού που μάζεψε δύο αγόρια ισχνά, ταλαιπωρημένα, αδύναμα».

Δείτε το βίντεο για το μεταναστευτικό




Ξεχωριστή ήταν η αναφορά για τις «τρεις χάριτες του ΣΥΡΙΖΑ» που έκοψαν τη διαφήμιση της Άντζελας Δημητρίου για το Jumbo «που διάφοροι μυστήριοι της είπαν «ταγάρια».

Δείτε το βίντεο για τις «τρεις χάριτες»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης