Βίντεο: «Χτύπα σαν άντρας», η διαφήμιση της Άντζελας που σαρώνει στα social media

Βίντεο: «Χτύπα σαν άντρας», η διαφήμιση της Άντζελας που σαρώνει στα social media

«Και δεν αξίζει στο όνομά μου μια πετσούλα αρνί για μένα» τραγουδά η «Λαίδη» στην τελευταία απίστευτη διαφήμιση των JUMBO

Βίντεο: «Χτύπα σαν άντρας», η διαφήμιση της Άντζελας που σαρώνει στα social media
Έκρηξη έχει προκαλέσει στο Twitter τις τελευταίες ώρες η νέα διαφήμιση για το Πάσχα με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Δημητρίου.

Το σποτ με μουσική υπόκρουση το τραγούδι «Ποια θυσία» ξεκινά με μια γυναίκα έκπληκτη να διαπιστώνει ότι η «Λαίδη» βρίσκεται δίπλα της με μια λαμπάδα στα χέρια. 

«Είσαι με άλλη στο χωριό κι εγώ βουρλίζομαι» ξεκινά το τραγούδι η Άντζελα ενώ μια γυναίκα σε ένα μπαλκόνι εκστασιάζεται όταν η τραγουδίστρια της ρίχνει ένα βλέμμα με χαμόγελο.

Κλείσιμο
«Και δεν αξίζει στο όνομά μου μια πετσούλα αρνί για μένα» συνεχίζει το «πειραγμένο» τραγούδι η Άντζελα ενώ την πλησιάζει ένας νεαρός άνδρας. 

Από εκεί και πέρα η διαφήμιση «απογειώνεται». «Εσύ;» ρωτά η Άντζελα με λάγνο ύφος τον όμορφο άνδρα και αυτός αντί απάντησης κραδαίνει δύο κόκκινα αβγά. Όλη η πομπή σταματά και περιμένει με κομμένη την ανάσα για τη συνέχεια. «Χτύπα, χτύπα σαν άντρας» λέει η «Λαίδη», ο νεαρός πρωταγωνιστής σηκώνει αποφασιστικά το αβγό και μετά... Καλή Ανάσταση!



Τα 67 δευτερόλεπτα της διαφήμισης προκάλεσε «πάρτι» στo Twitter με άλλους να υποστηρίζουν ότι η επιτυχία θα ήταν να εμφανιζόταν ο Λευτέρης Πανταζής και να της έδινε ένα χαστούκι με αφορμή την κόντρα τους για την παλαιότερη σχέση τους ενώ άλλοι προτείνουν αντί για την Άντζελα στις επόμενες διαφημίσεις να πρωταγωνιστήσει η Μαρινέλλα με το «λίγο αρνί, λίγο πατσά και τ' αγόρι μου» ή η Νατάσσα Μποφίλιου με το «η νονά πονάει όταν πληρώνει». Ορισμένοι, δε, ειδαν στο βίντεο μια προσπάθεια να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από τη διαγραφή δημοσιογράφων από την ΕΣΗΕΑ ενώ οι πιο καυστικοί γράφουν «αν το ήξερε ο Χριστός δεν θα είχε αναστηθεί».
























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης