Taylor Swift: Απαντά στον Kanye West που την βρίζει στο νέο του τραγούδι

Taylor Swift: Απαντά στον Kanye West που την βρίζει στο νέο του τραγούδι

Η τραγουδίστρια, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο για το «Άλμπουμ της Χρονιάς», έδωσε μία έμμεση απάντηση στον Αμερικανό ράπερ - «Θέλω να πω σε όλες τις νεαρές γυναίκες, πως θα υπάρξουν άνθρωποι στον δρόμο σας που θα προσπαθήσουν να ανακόψουν την επιτυχία σας ή να πάρουν τα εύσημα για τη φήμη σας», ήταν τα λόγια της


Taylor Swift: Απαντά στον Kanye West που την βρίζει στο νέο του τραγούδι
Η Taylor Swift, η μεγάλη νικήτρια στη χτεσινή απονομή των μουσικών βραβείων Grammy - απέσπασε τρία βραβεία, το «Άλμπουμ της Χρονιάς» το «Καλύτερο Ποπ Άλμπουμ» και το βραβείο για το «Καλύτερο Μουσικό Βίντεο»- απάντησε στον Κanye West, που τη βρίζει μέσα από το νέο του τραγούδι «Fame». Ο Αμερικανός ράπερ, τραγουδά στο νέο κομμάτι του: «Νομίζω πως εγώ και η Taylor μπορεί να κάνουμε μέχρι και σεξ/ Εγώ έκανα αυτή τη σκύλα διάσημη».

Η 26χρονης τραγουδίστρια, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο για το «Άλμπουμ της Χρονιάς», έδωσε μία έμμεση απάντηση στον West.

«Ως η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το βραβείο Grammy για το “Άλμπουμ της Χρονιάς” για δεύτερη φορά, θέλω να πω σε όλες τις νεαρές γυναίκες εκεί έξω πως θα υπάρξουν διάφοροι άνθρωποι στον δρόμο σας που θα προσπαθήσουν να ανακόψουν την επιτυχία σας ή να πάρουν τα εύσημα για τα επιτεύγματα σας ή τη φήμη σας. Αλλά αν επικεντρωθείτε στη δουλειά και δεν τους αφήσετε να σας αποσυντονίσουν, κάποια μέρα θα κοιτάξετε γύρω σας και θα ξέρετε ότι η δική σας δουλειά και οι άνθρωποι που σας αγαπούν σας έφτασαν εκεί που φτάσατε. Και αυτό θα είναι το σπουδαιότερο συναίσθημα στον κόσμο. Σας ευχαριστώ για αυτή τη στιγμή», είπε η Swift.
Κλείσιμο

Αν και έχουν περάσει εφτά χρόνια, η Swift όπως φαίνεται δεν έχει ξεχάσει ότι ο West, είχε
καταστρέψει την βράβευση της, το 2009. Τη στιγμή που η Swift κρατούσε το βραβείο της «Καλύτερης Γυναίκας Καλλιτέχνιδας», ο West, ανέβηκε επάνω στη σκηνή,  πήρε το μικρόφωνο και είπε ότι η Beyonce ήταν εκείνη που άξιζε το βραβείο.














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης