Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Θα έκανα τα πάντα για μία γυναίκα»

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Θα έκανα τα πάντα για μία γυναίκα»

Ο ηθοποιός στη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί υποδύεται έναν τελειομανή σεφ- Τι ρόλο έχει η μαγειρική στη ζωή του;

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Θα έκανα τα πάντα για μία γυναίκα»
Στη νέα σειρά του Mega «Μάλιστα chef!», ο Iεροκλης Μιχαηλίδης, αναλαμβάνει τα ηνία μίας τηλεοπτικής κουζίνας. Ποια είναι η σχέση του με την μαγειρική; «Μαγειρεύω για το σπίτι και μου αρέσει! Θα με έλεγα ερασιτέχνη σεφ. Απολαμβάνω το φαγητό και έχω βιωματική σχέση μαζί του. Με γοητεύει η διαδικασία του, η γεύση του. Η προσωπική μου δεξιότητα είναι τα ζυμαρικά και τα ριζότα. θα μπορούσα να ζήσω μονό με ζυμαρικά για όλη μου τη ζωή» τόνισε ο ηθοποιός στο Τηλέραμα.

Για μια γυναίκα τι θα έκανε; «Θα έκανα τα πάντα για μια γυναίκα. Όταν αγαπάς, πρέπει να είσαι ικανός και έτοιμος για όλα.Εσείς όμως μάλλον εννοείτε τι θα της μαγείρευα...Ε λοιπόν θα της έφτιαχνα ένα ριζότο με θαλασσινά, ελαφρώς πικάντικο».

Τελικά περνάει ο έρωτας από το στομάχι; «Απαραιτήτως! Είναι σημαντική στάση του έρωτα το στομάχι, θα έλεγα ίσως πως είναι και... μονόδρομος,Ή μάλλον όχι, είναι διπλής κατεύθυνσης. Γιατί ο έρωτας πρέπει να περνάει από το στομάχι και στην άνοδο και στην κάθοδο του. Δεν είναι τυχαία βασικό ένστικτο το φαγητό. Το φαγητό και η... αναπαραγωγή!»
Κλείσιμο
, απάντησε ο ηθοποιός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης