Τις καλοκαιρινές του βουτιές αποφάσισε να κάνει σε οργανωμένη παραλία που ανήκει σε γνωστό ξενοδοχείο στο Λαγονήσι ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
Ο πρώην βουλευτής και υπουργός, χαλαρός και μόνος έκανε τις βουτιές του από το πρωί της Κυριακής, ενώ λίγο μετά τις 12 και μισή κατευθύνθηκε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου ώστε να απολαύσει το μεσημεριανό του γεύμα.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς