Την έντονη αντίδραση του πρώην μάνατζερ της Ανδρέα Γιατράκου προκάλεσαν οι δηλώσεις της Ελένη Φουρέιρα στις οποίες υπονοούσε ότι κατ' εντολήν των μάνατζερ της δεν έλεγε την αλήθεια για την καταγωγή της από την Αλβανία.
Σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Γιατράκος υποστηρίζει, αντίθετα, ότι ήταν αυτός που έλεγε στην Φουρέιρα να είναι περήφανη για την καταγωγή της.
Προσθέτει, δε, ότι ούτε ο ίδιος δεν γνώριζε την αλήθεια για την καταγωγή της η οποία αποκαλύφθηκε, όπως γράφει, όταν σε ταξίδι για την Κύπρο με τις Mystique «δεν επιτράπηκε η επιβίβασή της». «Εκεί το μάθαμε...» συμπληρώνει.
«Ποτε δεν δοθηκε εντολη να το κρυψει...τι να κρυψει αλλωστε? Ευτυχως ολοι οσοι ζησαμε τις καταστασεις τοτε...ξερουν. Επειδη ειμαι παιδι μεταναστων..και εχω βιωσει τον ρατσισμο στο πετσι μου,στη παιδικη μου ηλικια..ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ» καταλήγει στην ανάρτησή του ο πρώην μάνατζερ της δημοφιλούς τραγουδίστριας.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.