Το NetBet Live Casino σας καλωσορίζει σε έναν απίθανο κόσμο, με σούπερ προσφορές και δώρα* καλωσορίσματος. Ήρθε η ώρα να ζήσετε ένα μεγαλειώδες πάρτι σε ένα κορυφαίο live καζίνο με την απίστευτη τετραπλή προσφορά της NetBet.
Απεβίωσε η γνωστή γαστρονόμος Εύη Βουτσινά
Απεβίωσε η γνωστή γαστρονόμος Εύη Βουτσινά
Η Εύη Boυτσινά γεννήθηκε το 1951 στη Λευκάδα και για 25 χρόνια ασχολούνταν επαγγελματικά με τη μαγειρική
Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 62 ετών άφησε η Εύη Βουτσινά, γνωστή γαστρονόμος και αρθρογράφος.
Η Εύη Boυτσινά γεννήθηκε το 1951 στη Λευκάδα, όπου και έζησε μέχρι το 1968. Έκανε σπουδές αγγλικής φιλολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και δίδαξε αγγλικά, ιδιωτικά, για μερικά χρόνια.
Για 25 χρόνια ασχολούνταν επαγγελματικά με τη μαγειρική. Παράλληλα ασχολήθηκε και με τη θεωρητική πλευρά της γαστρονομίας αρθρογραφόντας σχετικά. Επίσης κατέγραφε συστηματικά την παραδοσιακή κουζίνα, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα. Αυτό το υλικό των καταγραφών ήταν και η αφετηρία για το δημιουργικό κομμάτι της δουλειάς της ως μαγείρισσας.
Το πρώτο της βιβλίο με τίτλο "Το ψωμί" κυκλοφόρησε το 1995 από τις Εκδόσεις Τροχαλία και η Β' έκδοση το 2000 από τις Εκδόσεις Καστανιώτη. Η τετράτομη "Γεύση Ελληνική" ήταν το δεύτερο έργο της γύρω από τη γαστρονομία. Ακολούθησε η τρίτομη "Απλή μαγειρική της αγίας καθημερινότητας" το 2004 και το "Κρόκος-σαφράν" την ίδια χρονιά.
Έχει εκδώσει επίσης το τρίτομο έργο "Βιογραφίες 360 Ελλήνων συγγραφέων Και μικρό ανθολόγιο" το 1981.
Η Εύη Boυτσινά γεννήθηκε το 1951 στη Λευκάδα, όπου και έζησε μέχρι το 1968. Έκανε σπουδές αγγλικής φιλολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και δίδαξε αγγλικά, ιδιωτικά, για μερικά χρόνια.
Για 25 χρόνια ασχολούνταν επαγγελματικά με τη μαγειρική. Παράλληλα ασχολήθηκε και με τη θεωρητική πλευρά της γαστρονομίας αρθρογραφόντας σχετικά. Επίσης κατέγραφε συστηματικά την παραδοσιακή κουζίνα, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα. Αυτό το υλικό των καταγραφών ήταν και η αφετηρία για το δημιουργικό κομμάτι της δουλειάς της ως μαγείρισσας.
Το πρώτο της βιβλίο με τίτλο "Το ψωμί" κυκλοφόρησε το 1995 από τις Εκδόσεις Τροχαλία και η Β' έκδοση το 2000 από τις Εκδόσεις Καστανιώτη. Η τετράτομη "Γεύση Ελληνική" ήταν το δεύτερο έργο της γύρω από τη γαστρονομία. Ακολούθησε η τρίτομη "Απλή μαγειρική της αγίας καθημερινότητας" το 2004 και το "Κρόκος-σαφράν" την ίδια χρονιά.
Έχει εκδώσει επίσης το τρίτομο έργο "Βιογραφίες 360 Ελλήνων συγγραφέων Και μικρό ανθολόγιο" το 1981.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα