Βίντεο: O Galifianakis μαστιγώνει τον Justin Bieber

Βίντεο: O Galifianakis μαστιγώνει τον Justin Bieber

Έχεις υφάκι, είσαι ψώνιο, η μουσική σου είναι χάλια και καπνίζεις χασίς, είναι μόνο μερικά από τα όσα… άκουσε ο 19χρονος ποπ σταρ

Βίντεο: O Galifianakis μαστιγώνει τον Justin Bieber
Όταν ο Justin Bieber συμφώνησε να πάει ως καλεσμένος του Zach Galifianakis στην εκπομπή του στο διαδίκτυο με τίτλο «Between Two Ferns» - ένα κωμικό σόου που προβάλλεται από την ιστοσελίδα Funny or Die, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Zach παίρνει συνεντεύξεις από διάφορες διασημότητες με φόντο δύο φοίνικες - μάλλον δεν περίμενε ότι θα καταλήξει να τρώει ξύλο!
 
Η… ιδιόμορφη αυτή συνέντευξη μεταξύ του ποπ σταρ και του κωμικού ξεκίνησε όπως κάθε «νορμάλ» συνέντευξη, αλλά σύντομα μετατράπηκε σε κάτι πιο… άγριο και επιθετικό!
 
Κλείσιμο
0 43χρονος Zach άρχισε να του «τη λέει» στον 19χρονο Justin για όλα: ότι έχει υφάκι και είναι ψώνιο, πως η μουσική του είναι χάλια, ότι καπνίζει χασίς και ουρεί σε κουβάδες, πως είναι αναιδής.
 
Με τον Justin να δίνει «χλιαρές» απαντήσεις, ο Zach αποφάσισε να βγάλει τη ζώνη του και να τη μετατρέψει σε μαστίγιο, το οποίο και χρησιμοποίησε πάνω στον Justin.
 
Φυσικά, το σκετσάκι ήταν στημένο και ο Bieber δεν έπαθε τίποτα, ωστόσο ακόμα και η θέα του έκανε πολλούς να σχολιάσουν αρνητικά το… κακόγουστο αστείο.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης