Συνεχίζονται οι συζητήσεις για την εξαγορά της Fox από την Disney

Συνεχίζονται οι συζητήσεις για την εξαγορά της Fox από την Disney

H φατρία Μέρντοκ θα κρατήσει τα τμήματα ειδήσεων και αθλητικών ειδήσεων, με το υπόλοιπο της τηλεόρασης και του κινηματογραφικού στούντιο να πηγαίνει στη Disney, λένε οι πληροφορίες

Συνεχίζονται οι συζητήσεις για την εξαγορά της Fox από την Disney
Τον προηγούμενο μήνα, οι φήμες για προσπάθεια της Disney να εξαγοράσει τη Fox εκτίναξαν την τιμή των μετοχών των δύο εταιρειών. Λίγες ώρες μετά, απογοήτευση: οι διαπραγματεύσεις κατέρρευσαν.

Τώρα, αναζωπυρώνονται οι φήμες. Γιατί η εξειδικευμένη στις εμπορικές συμφωνίες του Χόλιγουντ επιθεώρηση «Deadline» θέλει οι συζητήσεις μεταξύ της Disney και του τμήματος κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών της Fox να συνεχίζονται!

«Θέλω να ξεκινήσω με μια ζουμερή φήμη που γρήγορα εξαπλώνεται στην πόλη, ότι η Disney προοδεύει ταχύτατα στην κατεύθυνση της φημολογούμενης απόκτησης της Fox» γράφει η ανώνυμη πηγή της «Deadline». Και προσθέτει: «Η εκδοχή που έφτασε στ' αφτιά μου είναι ότι η φατρία Μέρντοκ θα κρατήσει τα τμήματα ειδήσεων και αθλητικών ειδήσεων, με το υπόλοιπο της τηλεόρασης και του κινηματογραφικού στούντιο να πηγαίνει στη Disney».
Κλείσιμο

Σχόλια δεν υπήρξαν ούτε από πλευράς Disney ούτε από πλευράς Fox. Σύμφωνα με την επιθεώρηση, πολλοί στο Χόλιγουντ είναι νευρικοί ενόψει της απόκτησης άλλου ενός μεγάλου κινηματογραφικού στούντιο από την Disney (σ.σ. θυμόμαστε πώς απέκτησε τη Lukasfilm;). Από την άλλη, οι φανατικοί φίλοι της Marvel ενθουσιάζονται με την προοπτική να συναντηθούν οι X-Men και οι Fantastic Four με το Marvel Cinematic Universe της Disney.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης